Een merk easyvoyage

Camping Montaña Roja - El Médano

1 beoordelingen 1/5

Montaña Roja El Médano - Canarische Eilanden - Granadilla de Abona visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Montaña Roja - El Médano op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.0


  • Waar voor je geld:1.0
  • Accommodatie :5.0
  • Faciliteiten1.0
  • Dienstverlening1.0
  • Animatie:1.0

"Kamperen om met een groep te vermijden"

le Zon. 14 Juli 2019

De camping Montaña Roja - El Médano is gelegen ... Onze stacaravan was erg klein, helemaal niet wat er werd gezegd voor de reservering. De koelkast was klein, vooral als je genoeg eten voor 30 moet bewaren. Het zwembad of het waterpark was klein, een groot zwembad in de tuin. De ontvangst op de camping was catastrofaal, ik maakte de reservering en de betaling volledig en toch toen hij aankwam had hij geen reservering op onze naam. Ze lieten ons meer dan 2 uur doorbrengen bij de receptie. De animaties bestonden niet. De kinderclub bestond niet. Er is een speeltuin die ze op hun site verkopen, maar in werkelijkheid lijkt het niet veel. Zeer teleurgesteld!

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 50


Know-All-About-Camping

In de buurt van de stad Granadilla de Abona, op het eiland Tenerife, in het hart van de Canarische eilanden, wacht Camping Montana Roja El Medano op u om uw verblijf in Spanje tot een succes te maken. Op deze camping met 50 zitplaatsen aan zee, kunt u kiezen uit verschillende soorten accommodatie. Of het nu gaat om een tent, auto, camper of houten bungalow: alle formules zijn mogelijk.


Een verblijf in vrede op een camping aan de kust in Lanzarote


Voor maximale beschikbaarheid is de receptie 24/7 geopend. De wifi is gratis en beschikbaar in alle kamers en in sommige gemeenschappelijke ruimtes. De camping biedt zijn klanten veel voordelen. Parkeren op het terrein is gratis en er is een stomerijservice, een wasserette en een bagageopslag. Koffie en thee worden geserveerd in de gemeenschappelijke ruimtes. In de kamers zijn er een bureau en een kluis. On-site restaurant en bar zijn beschikbaar. Jongere gasten kunnen zich vermaken in de kinderspeelplaats en ouders kunnen genieten van het zwembad.


Heel dicht bij de camping zijn surfspots El Medano en de grot van Santo Hermano. Het paradijselijke strand van La Tejita, beschermd en van grote ecologische waarde, is ook vlakbij. Veel wandelingen en trektochten zijn beschikbaar, vooral naar de vulkaan Medano en Roja. De camping is gunstig gelegen tussen El Medano en Los Abrigos, dicht bij de luchthaven, waardoor uw reis eenvoudiger wordt.

Campings in de buurt

Populairste steden