Een merk easyvoyage

Camping Nauta

Camping Nauta Canarische Eilanden - Arona visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Nauta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 230

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

Camping Nauta ligt in het zuiden van het eiland Tenerife, dat behoort tot de archipel van de Canarische eilanden. Het ligt ongeveer 6 kilometer van de stad Arona.


Een grote comfortabele familiecamping ten zuiden van Tenerife


De camping heeft veel faciliteiten, waaronder 2 grote zwembaden die jong en oud zullen bekoren. Dankzij een multisportveld en een speeltuin kan het hele gezin zich vermaken. Op de camping vindt u alles wat u nodig heeft voor uw verblijf: een bar, een cafetaria en een restaurant, evenals een supermarkt om uw boodschappen ter plaatse te doen. Je kunt zelfs elke dag vers brood kopen. Houtskoolbarbecues zijn ook beschikbaar. Side locatie, de keuze is enorm: tent, campers, stacaravans of bungalows, alles is mogelijk. Voor uw comfort heeft het etablissement wifi en veel schaduwrijke plekken.


De camping ligt in het zuiden van Tenerife, dicht bij vele toeristische attracties. De stranden van Los Cristianos en Las Americas liggen op slechts 2 kilometer afstand. Aan de kust kunt u een boot huren, vissen of verschillende wateractiviteiten beoefenen: duiken, surfen, zeilen enz. In het binnenland kunt u golfen en minigolfen, of paardrijden. Natuurliefhebbers kunnen gaan wandelen, fietsen, wandelen in de bergen of het Teide National Park ontdekken. Wat de fans van winkelen betreft, ze zullen zich kunnen wijden aan hun favoriete activiteit in de grote winkelcentra in de buurt.

Campings in de buurt

Populairste steden