Een merk easyvoyage

Camping Oasis Mar

Oasis Mar Costa Dorada - Mont-roig del Camp visuel 1/3
Oasis Mar Costa Dorada - Mont-roig del Camp visuel 2/3
Oasis Mar Costa Dorada - Mont-roig del Camp visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Oasis Mar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 13

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Oasis Mar ligt in Mont-Roig del Camp aan de Costa Dorada in Spanje en nodigt u uit voor een aangenaam verblijf. Deze familiecamping aan zee aan de Costa Dorada biedt een veelheid aan activiteiten en entertainment op maat van het plezier van iedereen, allemaal in een bevoorrechte omgeving.

Kamperen aan de Costa Dorada met zwembad

Camping Oasis Mar is de ideale bestemming voor diegenen die willen genieten van het plezier van zwemmen tijdens hun kampeervakantie aan de Costa Dorada. Camping Oasis Mar heeft inderdaad een prachtig buitenzwembad dat uitnodigt om af te koelen en te genieten van de Spaanse zon. In een ontspannen omgeving kunnen vakantiegangers genieten van dit zwembad met een capaciteit van 86 personen voor een maximale diepte van 2 meter. Rondom het zwembad krijgen idlers de kans om te ontspannen op een groot grasveld met ligstoelen, ideaal om te zonnebaden.

Kamperen voeten in het water aan de Costa Dorada

Wilt u een kampeervakantie aan zee aan de Costa Dorada doorbrengen? Welkom bij Camping Oasis Mar. Deze laatste nodigt inderdaad vakantiegangers uit om te profiteren van een situatie naar keuze dicht bij het mooie strand van de Pixerota. Dit charmante kleine strand is een van de elf stranden aan het water van Mont-Roig del Camp en zal de ontmoetingsplaats zijn voor alle liefhebbers van ontspanning en nietsdoen. De netheid en kwaliteit van de diensten genoten door toeristen op het strand van Pixerota zorgden ervoor dat deze de beroemde "Blauwe Vlag" kon verkrijgen.

Huur een bungalow aan het strand aan de Costa Dorada

Op camping Oasis Mar kunnen vakantiegangers genieten van het maximale comfort van hun verblijf aan zee aan de Costa Dorada dankzij de bungalows die te huur zijn. Deze houten accommodaties hebben twee slaapkamers, een uitgeruste keuken, een badkamer, een overdekt terras en alle benodigde apparatuur, allemaal in een groen en schaduwrijk gebied dicht bij de zee.

Campings in de buurt

Populairste steden