Een merk easyvoyage

Camping Orea

Orea Castilië La Mancha - Orea visuel 1/7
Orea Castilië La Mancha - Orea visuel 2/7
Orea Castilië La Mancha - Orea visuel 3/7
Orea Castilië La Mancha - Orea visuel 4/7
Orea Castilië La Mancha - Orea visuel 5/7
Orea Castilië La Mancha - Orea visuel 6/7
Orea Castilië La Mancha - Orea visuel 7/7

Hoogtepunten

Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Orea op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/07

  • Sluitingsdatum: 14/10

  • Locations-number-locatif 3


Know-All-About-Camping

Camping Orea ligt in de regio Castilla la Mancha in Spanje en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die in de natuur willen verblijven.

Natuurkampeervakanties in Spanje

Natuurliefhebbers en prachtige wandelingen zullen blij zijn om te verblijven op Camping Orea, die een ideale locatie in het bos biedt. In de herfst en lente kunnen wandelaars de kleurveranderingen van de flora bewonderen en veel excursies worden georganiseerd in de provincies Cuenca, Guadalajara en Teruel. Champignonliefhebbers op Camping Orea kunnen genieten van een breed scala aan mycologische soorten die in de herfst verschijnen en u uitnodigen om een mooie wandeling te maken op zoek naar hen. Rondleidingen worden georganiseerd in oktober om paddestoelen te ontdekken en te proeven. Natuurliefhebbers zullen ook de natuur waarderen, omdat ze de kans krijgen om roofvogels zoals de steenarend en de gier te observeren, maar ook wild zoals herten, herten, vossen en vele andere dieren. Omgeven door prachtige weiden en oude dennen die zorgen voor een verfrissende schaduw, nodigt Camping Orea u uit voor een ontspannen verblijf.

Tijdens hun verblijf op Camping Orea zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een restaurant-cafetaria waarderen. Met deze laatste kunnen kampeerders genieten van hun verblijf zonder zich zorgen te maken over de bereiding van maaltijden. Niets beter dan comfortabel zitten met familie of vrienden en zijn smaakpapillen door typische gerechten reizen om ten volle van zijn kampeervakantie in Spanje te genieten.

Bungalowverhuur in Spanje

Meer dan alleen bungalows, dit zijn echte houten chalets die Camping Orea te huur aanbiedt. Deze accommodaties zijn perfect voor een stel of een gezin en hebben een keuken, een badkamer en comfortabele bedden, allemaal in een aangename landelijke omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden