Een merk easyvoyage

Camping Playa Costa De Levante

Playa Costa De Levante Costa del Azahar - Moncofa visuel 1/3
Playa Costa De Levante Costa del Azahar - Moncofa visuel 2/3
Playa Costa De Levante Costa del Azahar - Moncofa visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa Costa De Levante op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Playa Costa De Levante ligt in de provincie Castellon aan de Costa del Azahar. Deze familiecamping aan het water nodigt uit tot een ontspannen verblijf tussen zee en bergen.

Kamperen in het water aan de Costa del Azahar

Wilt u een kampeervakantie doorbrengen aan de rand van de Middellandse Zee? Camping Playa Costa De Levante ligt, zoals de naam al doet vermoeden, tegenover een prachtig strand. Op deze bevoorrechte locatie kunnen vakantiegangers naar believen genieten van het plezier van zwemmen in een kalme en verfrissende Middellandse Zee. Het nietsdoen is het sleutelwoord op dit strand dat uitnodigt om te zonnebaden terwijl u geniet van de Spaanse zon. Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen de ouders een absolute ontspanning ervaren bij het geluid van de golven. Tussen zwemmen en zonnebaden, kunnen vakantiegangers hun batterijen opladen en de batterijen volledig opladen, weg van het dagelijkse tumult. Wat een genot om de dag te kunnen beginnen met een mooie duik en dan uit te rusten op de camping voordat je aan het eind van de dag terugkeert naar het strand om een prachtige zonsondergang te bewonderen.

Kamperen aan de Costa del Azahar met restaurant

De bereiding van maaltijden zal geen probleem zijn voor vakantiegangers die besloten hebben op Camping Playa Costa De Levante te blijven. Het heeft inderdaad een restaurant in zijn behuizing. Onder de geneugten van een vakantie in Spanje, is het plezier van de smaakpapillen een must. Zo zal het hele gezin in een nette omlijsting en in een vriendelijke sfeer kunnen feesten.

Campingvakanties met kinderen aan de Costa del Azahar

Ouders met jonge kinderen zijn welkom op Camping Playa Costa De Levante. Het stelt de kleintjes een voor hen gereserveerde speelplaats ter beschikking. Kleine glijbanen zijn aanwezig, evenals fietsen, loopfietsen en andere leuke uitrusting.

Campings in de buurt

Populairste steden