Een merk easyvoyage

Camping Sierra Calderona

Sierra Calderona Valencia - Estivella visuel 1/3
Sierra Calderona Valencia - Estivella visuel 2/3
Sierra Calderona Valencia - Estivella visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sierra Calderona op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Sierra Calderona ligt in de Valenciaanse Gemeenschap, in een rustige en ontspannen omgeving waar de natuur weelderig is. Niet ver van de camping kunnen vakantiegangers deelnemen aan culturele ruimtes, prachtige stranden en historische bezienswaardigheden.

Kamperen in Spanje met waterpark

Alle vakantiegangers die op zoek zijn naar zwemmen, zijn meer dan welkom op Camping Sierra Calderona. Deze laatste biedt het hele gezin de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een groot watergebied. Op het terrein is een enorm zwembad van 990 m2 aanwezig. Dit prachtige zwembad biedt een vlakke ingang in de stijl van een strand en staat garant voor vele momenten van puur plezier om te delen met het gezin. Zwemliefhebbers kunnen zwemmen terwijl de kinderen plezier hebben en de liefhebbers van nietsdoen kunnen gewoon genieten van het verfrissende water onder de milde Spaanse zon. De jongste kinderen zullen blij zijn om te genieten van de aanwezigheid van een groot kinderbad van 200 m2, zeer ondiep en daarom ideaal voor hen om plezier te hebben in volledige veiligheid. De aanwezigheid van strandwachten zal vakantiegangers in staat stellen om te genieten van de geneugten van zwemmen in vrede.

Voor een goede tijd met vrienden biedt Camping Sierra Calderona ook een voetbalveld. In de tussentijd zullen kinderen plezier beleven op de speelplaats. Rodels, springgames en andere leuke uitrusting staan tot hun beschikking in een schaduwrijke omgeving.

Kamperen in Valencia met restaurant

Camping Sierra Calderona in de provincie Valencia biedt haar gasten de mogelijkheid te genieten van de aanwezigheid van een restaurant-cafetaria. Ter plaatse kan het hele gezin typische gerechten uit de regio proeven, met name de beroemde Valenciaanse paella gemaakt van dennenhout. Degenen die het willen, kunnen ook genieten van heerlijk gegrild vlees. In het restaurant kunnen gasten comfortabel vestigen in een grote kamer met open haard van waaruit ze kunnen genieten van een prachtig panoramisch uitzicht.

Campings in de buurt

Populairste steden