Een merk easyvoyage

Camping Roche

Roche Andalousië - Conil de la Frontera visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Roche op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 104

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

De Camping Rock ligt in Conil de la Frontera in Andalusië. De bevoorrechte ligging tussen zee en bos staat garant voor een droomvakantie in Spanje.

Andalusische familiecamping met zwembad

Op het terrein van Camping Roche kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. Voor een uitzonderlijk verblijf in Spanje gaat er niets boven een aquatisch gebied tot uw beschikking dat geschikt is voor het hele gezin. Een groot zwembad is aanwezig op de camping. Het zoete water zal zwemmers verrassen op warme zomerdagen en de ligstoelen die rondom staan opgesteld, stellen u in staat te zonnebaden in de zon of in de schaduw van een parasol. Voor peuters is een peuterbad aanwezig en kunnen ze genieten van maximale veiligheid voor nog meer plezier.

Op de camping kunnen vakantiegangers ook genieten van de aanwezigheid van een tennisbaan en een biljarttafel.

Kamperen in de buurt van stranden in Andalusië

Door op Camping Roche te verblijven, zullen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie nabij de stranden in Andalusië. Vanaf de camping is het inderdaad mogelijk om de kust te bereiken.Het strand van Roche is een strand van zeer hoge kwaliteit met niet minder dan 2 km wit zand. Het is perfect om uit te rusten en de kinderen te laten spelen. Kleine, meer intieme baaien zijn ook toegankelijk na het strand.

Castilnovo Beach is een van de weinige maagdelijke stranden niet ver van Conil de la Frontera. Dit prachtige natuurlijke strand biedt een groot gebied en een fijn goudkleurig zand. Liefhebbers van strandwandelingen zullen het naar hun zin hebben, evenals degenen die aan kitesurfen en windsurfen doen.

Huur een bungalow in Spanje

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in Spanje om een droomvakantie door te brengen. Op Camping Roche kunnen vakantiegangers genieten van het comfort van deze volledig uitgeruste accommodatie. Maximaal 5 personen kunnen verblijven en waarderen de aanwezigheid van een keuken, een badkamer en een terras.

Campings in de buurt

Populairste steden