Een merk easyvoyage

Camping San Blas

San Blas Valencia - Segorbe visuel 1/3
San Blas Valencia - Segorbe visuel 2/3
San Blas Valencia - Segorbe visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping San Blas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 38


Know-All-About-Camping

Op een aangename camping als in een huurbungalow zullen vakantiegangers een uitstekend verblijf hebben op Camping San Blas. Deze familiecamping ligt in de regio Valencia en biedt kwaliteitsdiensten in een uitzonderlijke omgeving tussen de natuurreservaten Sierra de Espadan en Sierra de Calderona.

Familiecamping in de regio Valencia met zwembaden

Door op Camping San Blas te verblijven, kan het hele gezin aangename zwemmomenten doorbrengen dankzij de beschikbare zwembaden. In het hart van de camping kunnen jong en oud inderdaad hele dagen zwemmen, plezier maken en ontspannen. Op warme Spaanse dagen gaat er niets boven het nemen van een duik in het verfrissende water van een zwembad om je op je best te voelen! Het grote hoofdzwembad wordt vergezeld door een ondiep zwembad dat geschikt is voor kinderen die zich optimaal kunnen vermaken. Aan de rand van het water nodigen een grasveld en ligstoelen uit om het echte nietsdoen tijdens het zonnebaden te ontdekken, weg van de dagelijkse onrust en elke vorm van stress.

Camping met speeltuin in de regio Valencia

Voor een geslaagde gezinskampeervakantie moeten kinderen hun verblijf ten volle kunnen waarderen. Hiervoor biedt Camping San Blas hen een prachtige buitenspeeltuin. Terwijl ouders genieten van het panoramische uitzicht op de omgeving, kunnen kinderen zich vermaken met de leuke apparatuur die beschikbaar is in een schaduwrijke en bosrijke omgeving. Er is ook een ping-pongterrein aanwezig op Camping San Blas.

Kamperen in Spanje met restaurant

De smaakpapillen zullen ook op Camping San Blas reizen, omdat het zijn gasten uitnodigt om zich te vestigen aan de tafel van zijn restaurant. Dit restaurant is vernieuwd en biedt een snelle service met smakelijke gerechten bereid met kwaliteitsvoedsel van lokale leveranciers. Elke ochtend biedt het restaurant van Camping San Blas ook versgebakken brood en versgeperste sappen. Er gaat niets boven het starten van de dag goed!

Campings in de buurt

Populairste steden