Een merk easyvoyage

Camping Xalet de Prades

Xalet de Prades Catalonië - Prades visuel 1/5
Xalet de Prades Catalonië - Prades visuel 2/5
Xalet de Prades Catalonië - Prades visuel 3/5
Xalet de Prades Catalonië - Prades visuel 4/5
Xalet de Prades Catalonië - Prades visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi,

    Sauna

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Gorges du Tarn ( 4.2 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Xalet de Prades op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Xalet Prades ligt in de provincie Tarragona in Catalonië en nodigt uit voor een onvergetelijk en ongewoon luxe verblijf in het hart van een weelderige natuur.

Wellnessvakanties in Spanje

Door op Camping Xalet de Prades te verblijven, kunnen vakantiegangers een echt wellnessverblijf doorbrengen dankzij de aanwezigheid van een SPA. Dit grote wellnesscentrum ter beschikking van vakantiegangers kalmeert alle zintuigen met water, lucht, aroma's en chromotherapie. In dit gebied gewijd aan ontspanning, kunnen vakantiegangers verschillende faciliteiten vinden, zoals een droge sauna die gunstige therapeutische effecten heeft door het verwijderen van toxines en het activeren van de bloedcirculatie. Whirlpools met chromotherapie zijn ook aanwezig, evenals een stenen ontspanningspad, contrastdouches en een ontspanningsruimte met infusies. Vakantiegangers die willen genieten van maximale ontspanning kunnen ook genieten van een massageservice.

Kamperen met zwembad in Catalonië

De geneugten van zwemmen zijn op de ontmoetingsplaats op Camping Xalet de Prades. Op warme Spaanse dagen gaat er niets boven het nemen van een duik in het verfrissende water van dit zwembad, dat gepaard gaat met ligbedden voor maximale ontspanning. Het zwembad van Camping Xalet de Prades, geïsoleerd en omgeven door een aangenaam gazon, alles in een natuurlijke omgeving, belooft momenten van pure ontspanning.

Huur een huis met jacuzzi in Spanje

Voor een comfortabele wellnessvakantie in Spanje is er niets beter dan te kiezen voor Casa El Niu te huur aangeboden door Camping Xalet de Prades. Dit houten huis is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een jacuzzi, ideaal voor een romantisch uitje in Catalonië. De rest van het huis heeft een volledig uitgeruste keuken en een mooie woonkamer.

Romantisch verblijf in de bomen met jacuzzi in Spanje

Wilt u een romantische en ongewone vakantie doorbrengen in Spanje? Camping Xalet de Prades biedt de verhuur van prachtige boomhutten voor 2 personen met een tweepersoonsbed en een jacuzzi.

Ongewoon verblijf onder de sterren in Spanje

Voor degenen die een ongewone vakantie in Spanje willen doorbrengen, biedt Camping Xalet Prades aan om een van zijn iglo's met glas te huren om de sterren te bewonderen.

Campings in de buurt

Populairste steden