Een merk easyvoyage

Camping Ecocamp Vinyols

Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 1/9
Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 2/9
Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 3/9
Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 4/9
Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 5/9
Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 6/9
Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 7/9
Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 8/9
Ecocamp Vinyols Catalonië - Vinyols in els Arcs visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ecocamp Vinyols op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/03

  • Sluitingsdatum: 01/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Ecocamp Vinyols is gelegen in een agro-ecologische boerderij in de prachtige regio Catalonië in Spanje. Camping Ecocamp Vinyols ligt niet ver van de kust in een natuurlijke en landelijke omgeving en is ideaal voor diegenen die een vakantie willen doorbrengen in contact met de natuur.

Kamperen in Catalonië met zwembad

Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Ecocamp Vinyols te verblijven en te genieten van het plezier van zwemmen. Op warme Spaanse dagen kunnen jong en oud een duik nemen in dit prachtige ronde zwembad en genieten van totale ontspanning. Zodat iedereen van het zwembad kan genieten, splitst het zich in twee en biedt het een ondiepe ruimte die perfect is voor jongere kinderen. Een prachtig natuurlijk grasveld omringt het zwembad en nodigt uit om te genieten van de Catalaanse zon of uit te rusten in de schaduw van amandelen, kersen en bananenbomen. Ontspanning, natuur en welzijn zijn de sleutelwoorden op Camping Ecocamp Vinyols.

Op Camping Ecocamp Vinyols zullen kinderen met veel plezier een afspraak maken op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Deze speeltuin in de schaduw van grote bomen is een aangename plek met verschillende recreatieve voorzieningen voor de allerkleinsten. De meer sporters zullen de aanwezigheid van een voetbalveld waarderen.

Gezinsvakantie op het platteland in Spanje

Camping Ecocamp Vinyols zal de ideale vakantieplek zijn voor diegenen die willen genieten van een natuurlijke omgeving door middel van verschillende activiteiten. Camping Ecocamp Vinyols biedt het hele gezin om te genieten van activiteiten gerelateerd aan het milieu. In het voorjaar zullen jong en oud genieten van planten, zaaien, water geven, eieren plukken, dieren voeren of zelfs op de merrie rijden. In het hoogseizoen worden leuke activiteiten aangeboden met kookworkshops, kunstworkshops, danslessen, poppenspel of circusvoorstellingen.

Campings in de buurt

Populairste steden