Een merk easyvoyage

Camping Bellerive

Camping Bellerive Espace Mittelland - Gstaad visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bellerive op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 9

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Bellerive ligt in Gstaad in het kanton Bern in Zwitserland en nodigt uit om te genieten van een uitzonderlijke bergachtige omgeving tussen meren en gletsjers.

Actieve bergvakanties in Zwitserland

Vakantiegangers die houden van grote ruimtes zullen in de ban raken van hun verblijf op Camping Bellerive. De laatste bevindt zich in Gstaad in het kanton Bern, het is een hele regio gewijd aan sport- en buitenactiviteiten die gasten kunnen ontdekken. Inderdaad, de natuurlijke bergachtige omgeving is bevorderlijk voor actie en zal natuurliefhebbers verrukken die, terwijl ze actief zijn, een pure en verkwikkende lucht kunnen inademen. Voor degenen die zichzelf willen overtreffen en uitzonderlijke panorama's willen bewonderen, niets beters dan klimmen. Veel plekken zijn toegankelijk voor alle niveaus en zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke ervaring beleeft. In dezelfde categorie activiteiten is het mogelijk om de via ferrata en het avonturenpad te maken.

De rivieren die aanwezig zijn rond de Camping Bellerive zullen diegenen toestaan die unieke momenten willen beleven door wildwateractiviteiten te beoefenen, zoals kanoën, raften of canyoning die bestaat uit het volgen van een cursus natuurlijk duiken, klimmen, natuurlijke glijbanen en abseilen. Wil je een moment van adrenaline en spanning beleven? Er gaat niets boven de swingende sprong of paragliding.

Skivakanties in Zwitserland

Door te verblijven in de stad Gstaad op Camping Bellerive, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie dicht bij de pistes. In Gstaad is het niet minder dan 200 km puur plezier dat de amateurs van zweefvliegen ten goede zal komen en dat op banen genesteld tussen 1000 en 3000 m hoogte. Dit skigebied biedt wintersporters verschillende kleine skigebieden met gletsjerskiën, gezinsvriendelijkere hellingen en de Tiger Run, een legendarische route die verreweg de steilste is. Skiërs en snowboarders kunnen 's nachts skiën dankzij de schijnwerpers.

Campings in de buurt

Populairste steden