Een merk easyvoyage

Camping Heiti

Camping Heiti Espace Mittelland - Gsteig visuel 1/2
Camping Heiti Espace Mittelland - Gsteig visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Heiti op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Heiti ligt in Gsteig in het kanton Bern, aan de voet van de hellingen en nodigt uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving in Zwitserland, zowel in de zomer als in de winter.

Natuurvakanties in de bergen in Zwitserland

Door te verblijven op Camping Heiti zullen natuurliefhebbers en grote ruimtes de vakantie van hun dromen zeker doorbrengen. Wilt u de schoonheid van de Zwitserse bergen ontdekken? Er gaat niets boven toetreden tot de kabelbaan Sanetsch vanuit het kanton Bern om deel te nemen aan het Wallis. Ter plaatse krijgen wandelaars de kans om de bron van de Saane en de Sanetschpass of het circuit rond de Stausse te ontdekken. Klimliefhebbers zullen kunnen excelleren op de verschillende klimwanden die aanwezig zijn. Mountainbikers zullen het waarderen om te kunnen genieten van de lange afdaling van 30 km die naar Sion in het Wallis gaat.

Skicamping verblijf in Zwitserland

De geneugten van het skiën zullen toegankelijk zijn voor vakantiegangers die op Camping Heiti verblijven. Sinds deze laatste is het inderdaad mogelijk om te skiën op een van de zeldzame natuurlijke sneeuwpaden van Saanenland. Terwijl de kinderen zich vermaken op de trail of in de poeder, kunnen ouders ontspannen aan de bar. Ski-liefhebbers en heliski-liefhebbers zullen er ook dol op zijn.

Ontdek Bern

Tijdens hun verblijf op Camping Heiti kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om Bern, de hoofdstad van Zwitserland, te verkennen. Deze prachtige stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De oude stad is prachtig en bezoekers kunnen de zes kilometer aan arcades bewonderen die beschermen tegen regen en zon. De Clock Tower is ook een must in de stad, evenals de Prison Tower, de Renaissance-fonteinen en de collegiale kerk van Bern. De stad Bern, gebouwd op een schiereiland, nodigt u uit om te genieten van de rivier de Aare, die eraan grenst en die zowel navigatie als zwemmen uitnodigt.

Campings in de buurt

Populairste steden