Een merk easyvoyage

Camping La Ferme de la Corbière

Camping La Ferme de la Corbière Espace Mittelland - Estavayer-le-lac visuel 1/2
Camping La Ferme de la Corbière Espace Mittelland - Estavayer-le-lac visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Ferme de la Corbière op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 9


Know-All-About-Camping

Camping La Ferme de la Corbière ligt aan de zuidoever van het meer van Neuchâtel in Zwitserland en nodigt uit om een aangenaam verblijf door te brengen op een van de grasvelden, in een van de stacaravans uitgerust of in de een van zijn ongewone accommodaties.

Ongewoon verblijf in Zwitserland

Op Camping La Ferme de la Corbiere krijgen vakantiegangers de gelegenheid om een ongewoon verblijf door te brengen in een zeer aangenaam dankzij de beschikbare accommodaties. Wilt u een romantisch en origineel verblijf doorbrengen? Niets beter dan te kiezen voor de hut op palen met uitzicht op het meer of uitzicht op het platteland. Deze kleine houten hutten hebben een groot bed, hebben de vorm van een tent en zijn perfect om verliefd te ontmoeten in een gezellige en intieme sfeer. Door te kiezen voor deze ongebruikelijke accommodaties aangeboden door Camping La Ferme de la Corbiere, zullen vakantiegangers zeker een aangenaam verblijf doorbrengen, zowel comfortabel als origineel.

Om een unieke en ongewone vakantie met het gezin te beleven, gaat er niets boven het huren van de boomhut die wordt aangeboden door de camping La Corbière. Deze accommodatie is geplaatst op grote palen die een uitzonderlijke hoogte bieden. In dit grote houten huis kunnen 4 personen verblijven en genieten van een prachtige omgeving vanaf het terras met uitzicht op het meer. In deze hooggelegen hut is ook een kleine keuken uitgerust met koelkast en keramische kookplaat. Dankzij deze ongewone accommodatie hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een origineel verblijf met het gezin door te brengen.

Familiecamping in Zwitserland

Op de boerderijcamping La Corbière kan het hele gezin van het verblijf genieten, vooral kinderen die de kans krijgen om een grote speeltuin te hebben. Deze buitenruimte gewijd aan plezier heeft schommels, glijbanen, cabanas en andere leuke apparatuur. Een trampoline is ook aanwezig voor het plezier van de kinderen die ook plezier kunnen hebben met plezier op de kleine zandgrond met kleine uitrusting van de bouwplaats. Gedurende deze tijd zullen volwassenen niet nalaten volleybal en petanque te spelen.

Campings in de buurt

Populairste steden