Een merk easyvoyage

Camping Communal de Cudrefin

Camping Communal de Cudrefin Lemanicum - Cudrefin visuel 1/3
Camping Communal de Cudrefin Lemanicum - Cudrefin visuel 2/3
Camping Communal de Cudrefin Lemanicum - Cudrefin visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Communal de Cudrefin op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Communal Cudrefin ligt aan een meer in het kanton Vaud in Zwitserland in de regio Geneve.

Kamperen aan de waterkant in Zwitserland met zwembad

Vakantiegangers die ervoor hebben gekozen om op de Camping Communal de Cudrefin te verblijven, zullen genieten van het plezier van zwemmen. Deze familiecamping biedt zowel kinderen als volwassenen een zwemgedeelte met buitenzwembad. Dit zwembad wordt het ontmoetingspunt voor iedereen die aangename momenten van plezier en ontspanning wil doorbrengen. Zodat jonge kinderen ook kunnen afkoelen en plezier hebben, staat een kinderbad tot hun beschikking. Met dit kleine ondiepe zwembad kunnen peuters veilig zwemmen. Een kleine rodelbaan is ook aanwezig voor het grootste plezier van de kinderen.

Op het terrein van Camping Communal de Cudrefin kunnen vakantiegangers van alle leeftijden genieten van vele activiteiten. Het feit dat de camping aan de rand van een meer ligt, zal diegenen toelaten die in kalm en verfrissend water willen zwemmen. Op het strand zijn nietsdoen en beachvolleybal op het rendez-vous terwijl kinderen genieten van de speeltuin die beschikbaar is op het grasveld van de camping. Sommige vakantiegangers zullen ervoor kiezen om aangename momenten door te brengen met gigantisch schaken of tafelvoetbal. In de nabije omgeving is het mogelijk om tennis, voetbal of minigolf te spelen.

Actieve vakanties in de regio Meer van Genève

Vanaf de Camping Communal de Cudrefin kunnen vakantiegangers door verschillende activiteiten genieten van het schitterende Meer van Genève. Sportliefhebbers kunnen gaan fietsen, mountainbiken, wandelen, nordic walking, paardrijden of watersporten zoals waterskiën en zeilen. Sommigen geven de voorkeur aan culturele activiteiten en krijgen de gelegenheid om shows te bezoeken, musea te ontdekken of historische monumenten te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden