Een merk easyvoyage

Camping Melezza

Losone

 - 

Ticino
Camping Melezza Ticino - Losone visuel 1/3
Camping Melezza Ticino - Losone visuel 2/3
Camping Melezza Ticino - Losone visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Melezza op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 13

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Melezza ligt aan de oever van de rivier met dezelfde naam in een bevoorrechte omgeving in het hart van Ticino in Zwitserland. Vakantiegangers kunnen, als ze dat willen, in hutten verblijven Houten pods, comfortabel en ongewoon.

Kamperen in Ticino met zwembad

Camping Melezza biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van de geneugten van zwemmen in de behuizing dankzij het prachtige zwembad dat ze tot hun beschikking hebben. Dit buitenzwembad wordt de ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van waterplezier die kunnen zwemmen, plezier hebben of ontspannen. Vanaf de ochtend, in een bevoorrechte omgeving in Zwitserland, kunnen vakantiegangers een duik nemen in het verfrissende water van het zwembad en de dag beginnen met tonus. Het zwembad ligt voor de bar met terras, zwemmers hebben de mogelijkheid om in alle rust een koel drankje te drinken tussen twee vadems. Rond het zwembad zijn ligstoelen beschikbaar en kunnen liefhebbers van nietsdoen ontspannen en genieten van het panorama op de omliggende bergen.

De geneugten van zwemmen zullen ook aanwezig zijn buiten de Camping Melezza dankzij de rivier met dezelfde naam die grenst aan deze. De vakantiegangers zullen blij zijn om te zwemmen in het heldere water van de rivier terwijl ze genieten van een bevoorrecht klimaat en een ontspannende natuurlijke omgeving. Overal langs de rivier vinden jong en oud mooie rotsen om in te zonnebaden en te zonnebaden. Talloze mooie vijvers met gevarieerde tinten blauw en kleine zandstranden nodigen u uit om enkele zeer speciale momenten door te brengen in een bewaard gebleven natuurlijke omgeving in Zwitserland.

Familiecamping in Zwitserland

Camping Melezza is de ideale vakantieplek om met familie in een natuurlijke omgeving te verblijven. Deze Zwitserse familiecamping biedt kinderen de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een speeltuin. Dit leuke gebied heeft een hut, een glijbaan en schommels die de jongste zullen verrukken. Tijdens het zomerseizoen biedt het campingteam graag entertainment, spelletjes en entertainment voor het hele gezin.

Campings in de buurt

Populairste steden