Een merk easyvoyage

Camping Valle Romantica

Valle Romantica Piëmont - Cannobio visuel 1/6
Valle Romantica Piëmont - Cannobio visuel 2/6
Valle Romantica Piëmont - Cannobio visuel 3/6
Valle Romantica Piëmont - Cannobio visuel 4/6
Valle Romantica Piëmont - Cannobio visuel 5/6
Valle Romantica Piëmont - Cannobio visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Valle Romantica op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 188


Know-All-About-Camping

De camping Valle Romantica is een groentenparadijs aan de oevers van een mooie rivier die 2 km verder stroomt in het meer in de stad Cannobio. Als je van het water en de bloemen houdt, dan is deze plek voor jou, de grootvader van de eigenaar, gepassioneerd door bloemen, plantte ongeveer 20000 planten om de plaats een "Botanische tuin" geest te geven

Mooie nissen van vegetatie wachten op tent, caravan of camper. U blijft in privacy en in de schaduw van bomen langs de rivier en op 2 stappen van het meer. Elektriciteit is overal toegankelijk.

Hier en daar vindt u oude huizen omgebouwd tot charmante vakantiewoningen die geschikt zijn voor gezinnen of koppels. Er zijn ook stacaravans en Lodge-tenten voor meer authentiek verblijf.

Een restaurant met specialiteiten is geopend, u kunt ook zelfstandig koken dankzij de goed gevulde supermarkt. Verschillende toiletgebouwen zijn toegankelijk.

Op het terrein vindt u een prachtig zwembad met kinderbad en ligbedden, verschillende stranden aan de rivier en de wateren van het meer 20 minuten lopen. Atleten spelen op het volleybalveld, op de pingpongtafels. In de omgeving is een voetbalveld, minigolf, tennis, zeilschool, speelkamer, stranden, visplaats ... enz ... Als u een kleine rivier op gaat naar de berg, heeft u toegang tot natuurgebieden om te gaan wandelen. canyoning, vindt u ook prachtige wandelingen in een weelderige natuur.

De gemeente Cannobio is een typisch Italiaans dorp met zijn oude gebouwen, markten, pittoreske straatjes. Iets verder naar het zuiden, op 25 km afstand, opent Verbania zijn deuren voor u met zijn prachtige tuin, zijn goede restaurants en zijn haven die u naar de Borromeïsche eilanden brengt, de juwelen van het meer.

Campings in de buurt

Populairste steden