Een merk easyvoyage

Camping Mon Plaisir

Camping Mon Plaisir Espace Mittelland - Cerlier visuel 1/2
Camping Mon Plaisir Espace Mittelland - Cerlier visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Mon Plaisir op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Mon Plaisir is gelegen in Cerlier in het kanton Bern in Zwitserland. De rustige en ontspannende ligging aan het meer zal vakantiegangers verrukken op zoek naar rust.

Kamperende voeten in het water in Zwitserland

Camping Mon Plaisir ligt in Erlach (in het Duits Erlach), vakantiegangers kunnen genieten van een toplocatie aan de waterkant. Inderdaad, het pittoreske stadje Cerlier ligt aan de westkant van het meer van Biel en het zal vakantiegangers verrukken die kunnen genieten van de geneugten van het zwemmen direct vanaf Camping Mon Plaisir. Zodra je wakker wordt, zullen kampeerders genieten van een adembenemend uitzicht op het meer terwijl ze de zuivere lucht van Zwitserland inademen. Tijdens hun verblijf op Camping Mon Plaisir kunnen degenen die dat wensen ook genieten van de nabijheid van het meer voor verschillende wateractiviteiten. Liefhebbers van ontspanning zullen het plezier hebben om te loungen op een prachtig strand met gazon. Ondertussen zullen natuurliefhebbers geen wandelpaden missen die uitnodigen om mooie schaduwrijke paden in de bossen van Jolimont over te steken.

Wellnesscamping in Zwitserland

Tijdens hun verblijf op Camping Mon Plaisir zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van ruimtes die zijn gewijd aan hun welzijn. De sauna die beschikbaar is voor toeristen zal hen toelaten om zeer bevoorrechte momenten te leven waarin gifstoffen en alle opgebouwde spanningen zullen worden geëlimineerd. Er is ook een solarium aanwezig op Camping Mon Plaisir en u kunt er in alle rust ontspannen.

Lakefront bungalowverhuur in Bern

Vakantiegangers zullen het comfort van thuis op Camping Mon Plaisir kunnen ontdekken in een uitzonderlijke omgeving aan het meer van Biel in het kanton Bern. Deze huuraccommodaties zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en hebben twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en een aangenaam terras waar ze echte momenten van ontspanning kunnen doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden