Een merk easyvoyage

Camping Rive Bleue

Camping Rive Bleue Lemanicum - De Bouveret visuel 1/3
Camping Rive Bleue Lemanicum - De Bouveret visuel 2/3
Camping Rive Bleue Lemanicum - De Bouveret visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rive Bleue op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 200


Know-All-About-Camping

Camping Rive Bleue ligt aan de rand van een prachtig meer in Zwitserland en belooft een kwaliteitsvol gezinsverblijf.

Kamperen met zwembad in Zwitserland

Om ervoor te zorgen dat vakantiegangers aangename momenten van baden kunnen doorbrengen, biedt Camping Rive Bleue een prachtig buitenzwembad. Dit laatste wordt het ontmoetingspunt voor vakantiegangers die willen ontspannen, plezier hebben en zwemmen in een bevoorrechte omgeving in Zwitserland. De grootte van dit zwembad maakt lengtes mogelijk, terwijl de kinderen zullen profiteren van de aanwezigheid van een kinderbad waarvan de ondiepe diepte ideaal is om maximale veiligheid te garanderen.

Vakantiegangers kunnen profiteren van het strandvolleybalveld, jeu de boules en ping-pong op Camping Rive Bleue. In de buurt kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Kamperende voeten in het water in Zwitserland

Dankzij de droomlocatie van Camping Rive Bleue kunnen vakantiegangers genieten van het meer dat aan deze laatste grenst. Inderdaad, vanaf hun camping kunnen klein en groot een prachtig zandstrand bereiken waarvan de zachte helling perfect is voor de jongsten. Een groot gazon begeleidt dit strand en zorgt voor leuke picknicks. Terwijl sommigen zullen zwemmen in de kalme en aangename wateren van het meer, zullen liefhebbers van nietsdoen zich koesteren op de rand en genieten van heerlijke zonnebaden. Het zal ook mogelijk zijn voor diegenen die willen zeilen met de aanwezigheid van een school.

Lakefront bungalowverhuur in Zwitserland

Camping Rive Bleue, vakantiegangers kunnen alle gemakken van thuis vinden dankzij de bungalows die te huur zijn. Deze voor 5 personen aangepaste accommodaties hebben comfortabele kamers, een zithoek, een keuken met een badkamer, een apart toilet en een overdekt terras met tafel en stoelen.

Het zal ook mogelijk zijn om een verwend en origineel verblijf op Camping Rive Bleue door te brengen en te kiezen voor de huur van een Pod, een kleine houten hut zonder elektriciteit in de vorm van een iglo.

Campings in de buurt

Populairste steden