Een merk easyvoyage

Camping Clos de la George SA

Camping Clos de la George SA Lemanicum - Yvorne visuel 1/2
Camping Clos de la George SA Lemanicum - Yvorne visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Clos de la George SA op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Clos de la George SA ligt in een groene omgeving in het kanton Vaud in de regio Meer van Genève.

Rustige camping in Zwitserland met zwembad

Vakantiegangers kunnen aangename verfrissende momenten doorbrengen tijdens hun verblijf op Camping Clos de la George SA. Deze laatste nodigt het hele gezin uit om te genieten van de aanwezigheid van een ruimte die is gewijd aan het plezier van zwemmen. Een groot buitenzwembad is beschikbaar voor vakantiegangers die in een groene en groene omgeving kunnen genieten van heerlijke badmomenten. De diepte van het zwembad, variërend van 50 tot 150 cm, volwassenen en jonge kinderen zullen de gelegenheid hebben om te genieten. Kinderen zullen ook blij zijn om plezier te hebben met de glijbaan die aanwezig is bij het zwembad. Het grasveld rondom het zwembad is ideaal voor degenen die willen ontspannen op een rustige en schaduwrijke plek.

Actieve bergvakanties in Zwitserland

De natuurlijke omgeving rondom Camping Clos de la George SA is absoluut perfect voor een actieve vakantie vol activiteiten. Inderdaad, vanaf de camping zullen vakantiegangers die van de natuur willen genieten door middel van activiteiten, kansen niet missen. De omliggende wateren nodigen uit om te zeilen, windsurfen, waterfietsen of zelfs waterskiën. Om de regio met een maximum aan sensaties te ontdekken, gaat er niets boven een excursie per vliegtuig of helikopter of durven paragliden.

Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om de zoutmijnen van Bex, het Stoompark, het Kasteel van Aigle, de Schatkamer van de Abdij in St-Maurice, het Inventions Museum in Lausanne en vele anderen te ontdekken must-see sites.

Wintervakantie in Zwitserland

In de winter kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte nabijheid van verschillende resorts om sporten zoals skiën en snowboarden te beoefenen, maar het is ook mogelijk om op uitstekende sneeuwschoenwandelen te gaan.

Campings in de buurt

Populairste steden