Een merk easyvoyage

Camping 17 Duinzicht

Camping 17 Duinzicht Vlaanderen - Bredene visuel 1/2
Camping 17 Duinzicht Vlaanderen - Bredene visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping 17 Duinzicht op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 17/03

  • Sluitingsdatum: 04/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 10 ha


Know-All-About-Camping

Camping 17 Duinzicht is een familiecamping in Bredene in de regio West-Vlaanderen in België.

Familiecamping in België

Op Camping 17 Duinzicht staat het hele gezin garant voor een vakantie vol activiteiten. De verveling zal uiteraard niet op de afspraak op Camping 17 Duinzicht zijn dankzij de verschillende apparatuur die ter beschikking wordt gesteld van de jongeren en de niet zo jonge mensen. De kinderen zullen absoluut blij zijn om te genieten van de aanwezigheid van speeltuinen op de camping, aangepast aan verschillende leeftijden. Schommels, glijbanen en andere leuke apparatuur zullen jonger zijn en plezier hebben en nieuwe vrienden maken. Ondertussen zullen sportliefhebbers genieten van het zijn op een van de beschikbare grond. Op Camping 17 Duinzicht zijn basketbal, volleybal, voetbal en tennis allemaal mogelijk. Petanque-liefhebbers hebben recht op hun pitch, evenals tafeltennisfans. Op slechts 300 meter van de camping kunnen kinderen en volwassenen deelnemen aan een mini-golf voor speel- en pleziermomenten om te delen met familie of vrienden.

Kamperen met kinderclub in België

Kinderen hebben de zekerheid van een kleurrijk verblijf op Camping 17 Duinzicht. Deze laatste biedt kinderen de gelegenheid om samen te komen en activiteiten te delen dankzij de aanwezige kinderclub. Deze club organiseert verschillende activiteiten waarmee peuters en oudere kinderen plezier kunnen hebben en kunnen genieten van hun verblijf.

Huur een stacaravan in België

Tijdens hun verblijf op Camping 17 Duinzicht krijgen vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort de mogelijkheid om een van de stacaravans te huren. Deze accommodaties zijn geschikt voor 4 personen en hebben een doucheruimte, wc, een ingerichte kitchenette en een comfortabele lounge. Bij elke stacaravan hoort een aangenaam privéterras met gazon en kunnen vakantiegangers aangename momenten van nietsdoen doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden