Een merk easyvoyage

Camping Astrid

Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 1/3
Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 2/3
Camping Astrid Vlaanderen - Bredene visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Astrid op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Astrid ligt in het centrum van Bredene en op slechts 100 meter van het strand in de prachtige regio West-Vlaanderen in België.

Familiecamping aan de Belgische kust

Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Astrid te verblijven dankzij de verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn. Op de camping zelf zullen de kinderen het plezier hebben om samen te komen om nieuwe vrienden te maken en geweldige momenten samen te delen. Een buitenspeeltuin staat ter beschikking van de jongste aan deze om te genieten van de aanwezigheid van schommels, glijbanen en andere leuke apparatuur. Een opblaasbaar kasteel wordt in de zomer geïnstalleerd en laat de kleintjes heel leuke momenten doorbrengen. Er is ook een ping-pongterrein aanwezig op Camping Astrid en er is een airhockey.

Op de Camping Astrid kunnen sportliefhebbers ook een geweldige tijd hebben dankzij de verschillende cursussen die voor hen beschikbaar zijn. Er is een voetbalveld op het terrein, evenals een basketbalveld en een tennisbaan. De bowlers zullen niet nalaten zichzelf te vinden op het petanqueveld dat voor hen beschikbaar is. Skiliefhebbers zullen de aanwezigheid van een skateboardhelling waarderen.

Huur een stacaravan in de buurt van de zee in België

Tijdens hun verblijf op Camping Astrid kunnen vakantiegangers genieten van alle gemakken van thuis door een van de beschikbare stacaravans te huren. Deze accommodaties zijn geschikt voor 4 personen en hebben twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een ingerichte keuken, een woonkamer met televisie, tuinmeubelen en wifi-verbinding. . Er gaat niets boven het huren van een stacaravan op Camping Astrid voor een aangenaam verblijf aan zee met uw partner, familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden