Een merk easyvoyage

Camping Grand Bru

Camping Grand Bru Luxemburg - Villers-Sainte-Gertrude visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Grand Bru op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 9 ha


Know-All-About-Camping

Camping Grand Bru is een natuurcamping in het hart van de Ardennen in de Belgische regio Luxemburg.

Natuur actieve vakanties in België

Camping Grand Bru ligt in een ongerepte natuurlijke omgeving in de Belgische Ardennen, vakantiegangers krijgen de kans om verschillende buitenactiviteiten te beoefenen. Inderdaad, deze camping zal de ideale plek zijn voor actieve vakanties dankzij de verschillende buitenactiviteiten in de buurt. Natuurliefhebbers krijgen de kans om te wandelen en prachtige landschappen te bewonderen terwijl ze pure en natuurlijke lucht inademen. Liefhebbers van snelheid en sensatie kunnen raften, een nautische activiteit om te delen met anderen voor momenten van puur plezier en adrenaline. De meest moedigen krijgen ook de kans om op uitzonderlijke plekken te klimmen. Mountainbiken zal ook een geweldige manier zijn om te genieten van de natuurlijke omgeving van de Ardennen. Voor een moment van bevoorrechte rust, niets beters dan gaan vissen.

Huur een stacaravan aan het water in België

Camping Grand Bru biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van uitzonderlijk comfort in een zeer bevoorrechte groene omgeving dankzij de beschikbare huuraccommodaties. Niets beter dan kiezen voor een stacaravan om een comfortabel verblijf door te brengen als stel, familie of vrienden, alles in een groene en ontspannen omgeving. Met de stacaravan kunnen vakantiegangers zich thuis voelen, maar in een natuurlijke omgeving van de meest verjongende. Uitgeruste tenten zijn ook te huur en bieden een ideaal compromis tussen camping en stacaravan.

Vakantie in de Ardennen in België

Door te verblijven op Camping Grand Bru zullen vakantiegangers de schoonheid van de Ardennen waarderen. Gelegen in het zuidoosten van het land, bieden ze natuurlijke gebieden vrijwel intact met een zeer rijke fauna en flora. De bossen zijn talrijk, net als de valleien en rivieren. De pittoreske dorpjes in de regio nodigen u uit om de tradities, folklore en regionale ambachten te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden