Een merk easyvoyage

Camping le Rocher de la Vierge

Camping le Rocher de la Vierge Luik - Comblain-La-Tour visuel 1/2
Camping le Rocher de la Vierge Luik - Comblain-La-Tour visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping le Rocher de la Vierge op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Rocher de la Vierge ligt aan de oevers van de rivier in de Belgische Ardennen in de provincie Luik.

Het kamperen aardvoeten in het water in België

Camping le Rocher de la Vierge zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een verblijf in België met hun voeten in het water willen doorbrengen. Inderdaad, de Camping Rocher de la Vierge aan de oevers van de rivier, vakantiegangers hebben de mogelijkheid om op elk moment van de mooie dagen te genieten. Er gaat niets boven een verfrissende duik om je energie op te vullen! Om mooie wandelingen te maken en te genieten van de omliggende natuurlijke omgeving, is het mogelijk om een kajak te nemen en de rivier af te dalen. De kinderen zullen blij zijn om dammen te kunnen maken en de vakantiegangers op zoek naar ontspanning zullen de rustige omgeving waarderen. Liefhebbers van vissen kunnen rustig aan de rand van de rivier zitten en met plezier vissen.

Dankzij de natuurlijke omgeving van Camping le Rocher de la Vierge kunnen vakantiegangers genieten van verschillende buitenactiviteiten. Op reservering krijgen groepen de mogelijkheid om avontuurlijke sporten te beoefenen voor een onvergetelijk verblijf. Wandel- en fietstochten zullen ook de ontmoetingsplaats zijn en ideaal voor het ontdekken van de omgeving. Op de camping worden in de zomer verschillende sporttoernooien georganiseerd waarmee het hele gezin goede momenten van gezelligheid kan delen.

Originele verhuur in België

Op de camping de Rots van de Maagd kunnen vakantiegangers een aangename en originele vakantie doorbrengen door een van de aangeboden "chalets tenten" te huren. Deze accommodaties zijn geschikt voor 2 personen en bieden een ideaal compromis tussen camping en bungalow, allemaal in een groene omgeving tot in de perfectie.

Camping Rocher de la Vierge biedt ook verhuur van stacaravans voor maximaal 6 personen. Deze huuraccommodaties zijn ideaal voor een verblijf met familie of vrienden en hebben comfortabele kamers, een kitchenette, een woonkamer, een badkamer en een terras met tuinmeubelen.

Campings in de buurt

Populairste steden