Een merk easyvoyage

Camping Barvaux

Camping Barvaux Luxemburg - Barvaux-sur-Ourthe visuel 1/2
Camping Barvaux Luxemburg - Barvaux-sur-Ourthe visuel 2/2

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Barvaux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 26

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Barvaux ligt in de Belgische Ardennen en nodigt u uit voor een vakantie rijk aan activiteiten in een groene omgeving.

Sportkampeervakanties in België

De geneugten van sport zullen op het rendez-vous zijn voor vakantiegangers die ervoor gekozen hebben om op Camping Barvaux te verblijven. Op de camping zelf kan iedereen genieten van de aanwezige sportfaciliteiten. Op de camping vinden vakantiegangers een volleybalveld, een badmintonveld, een voetbalveld en pingpongtafels. Voor aangename momenten om te delen, niets beters dan tafelvoetbal spelen.

Dit verblijf op Camping Barvaux is ook de ideale gelegenheid om verschillende buitenactiviteiten te beoefenen. De nabijheid van de rivier de Ourthe maakt het mogelijk voor diegenen die prachtige wandelingen per kano en kajak willen maken. Door deze nautische activiteit te beoefenen, kunnen vakantiegangers genieten van de stroomversnelling en genieten van prachtige uitzichten. Kano- of kajakverhuur omvat ook instructie.

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een onvergetelijk verblijf kunnen hebben, biedt Camping Barvaux een prachtige buitenspeeltuin. De laatste heeft een leuke toren met glijbaan, schommels en andere leuke apparatuur, allemaal gerangschikt in een grote zandbak.

Glampingvakanties in België

Camping Barvaux nodigt u uit voor een glamoureuze kampeervakantie in België dankzij de safaritenten die het te huur aanbiedt. Deze kwaliteitsaccommodaties bieden totale luxe in een bevoorrechte omgeving in de wildernis van de Ardennen. Deze ingerichte tenten zijn voorzien van een houten vloer, een gezellige veranda, twee slaapkamers, een woonkamer en een uitgeruste keuken. Deze glamping-tenten voor 6 personen zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden.

Op Camping Barvaux is het ook mogelijk om een prachtig volledig uitgerust houten chalet te huren dat uitzonderlijk comfort garandeert.

Campings in de buurt

Populairste steden