Een merk easyvoyage

Camping Greenpark

1 beoordelingen 0/5

Greenpark Vlaanderen - La Panne visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Greenpark op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"vERSCHRIKKELIJK"

Par AGVS le Maa. 1 Juli 2019

De tentenweide is verre van warm ... Sommige sites dienen sanitair, waar u toiletpapier kunt zien. De sites zijn in het land, geen gras. De aanwezigheid van sommige mensen die misschien "gedrogeerd" of zelfs alcoholisch lijken, is heel weinig geruststellend. Bovendien is er geen elektriciteit op de sites.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

De camping Greenpark ligt in België in De Panne, de populaire badplaats aan de Noordzeekust. De camping Greenpark is ideaal gelegen, dicht bij het stadscentrum (250m) en het zandstrand (slechts 700m). De camping is geopend van maart tot september en biedt comfortabele campings voor caravans, campers en tenten. Op het landgoed is een cafetaria met zonneterras van goede waarde voor uw geld beschikbaar voor vakantiegangers met fast food en drankjes. In de zomer biedt het thema-avonden zoals T-dansen, bingo en jeu de boules. In de omgeving van deze beboste camping zijn veel fietspaden toegankelijk voor mooie wandelingen langs de zee aan de kust of op het omliggende platteland.

Campings in de buurt

Populairste steden