Een merk easyvoyage

Camping IJzerhoeve

Camping IJzerhoeve Vlaanderen - Dixmude visuel 1/2
Camping IJzerhoeve Vlaanderen - Dixmude visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping IJzerhoeve op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping IJzerhoeve, gelegen in West-Vlaanderen, was ooit een bloeiende boerderij waar veel melkkoeien en andere dieren leefden. Vandaag nodigt deze camping u uit om te genieten van een setting naar keuze, groen naar believen en ontspannend. Camping IJzerhoeve is ook het ideale startpunt om Botksad Diksmuide en de pittoreske plaatsen in de Westhoek te ontdekken. Monumenten uit de Eerste Wereldoorlog kunnen worden bezocht en het zal ook mogelijk zijn om plaatsen van ontspanning te bereiken. De pittoreske dorpjes ontbreken niet en het Vlaamse platteland nodigt uit tot het maken van prachtige fietstochten.

Cottage huren in België

Op Camping IJzerhoeve krijgen vakantiegangers de kans om het comfort van thuis te vinden in een bevoorrechte natuurlijke omgeving. Inderdaad, het zal mogelijk zijn voor degenen die accommodatie willen huren die uitgerust en comfortabel is, perfect voor een verblijf als koppel, met familie of vrienden. Verschillende modellen worden voorgesteld en zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Het comfort zal totaal zijn voor de huurders die tot hun beschikking zullen hebben over de slaapkamers, een badkamer en een ingerichte keuken. Door een van de door Camping IJzerhoeve aangeboden huuraccommodaties te kiezen, zullen vakantiegangers zeker een comfortabel verblijf in België doorbrengen.

Natuurkamperen in België

Degenen die een groene vakantie in België willen doorbrengen, gaan naar Camping IJzerhoeve. De laatste biedt inderdaad aan om zijn tent in een prachtige groene weide te zetten van waaruit kampeerders kunnen genieten van de rust en de sterrenhemel.

Visreis in België

Visliefhebbers zullen absoluut worden veroverd door de locatie van Camping IJzerhoeve. De laatste heeft twee visvijvers (1000 m2 en 3000 m2). Deze vijvers zijn perfect voor vissers die aan de rand kunnen zitten en momenten van ontspanning en plezier kunnen doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden