Een merk easyvoyage

Camping Le Festival

Le Festival Luxemburg - Rendez-vous visuel 1/7
Le Festival Luxemburg - Rendez-vous visuel 2/7
Le Festival Luxemburg - Rendez-vous visuel 3/7
Le Festival Luxemburg - Rendez-vous visuel 4/7
Le Festival Luxemburg - Rendez-vous visuel 5/7
Le Festival Luxemburg - Rendez-vous visuel 6/7
Le Festival Luxemburg - Rendez-vous visuel 7/7

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Festival op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 11 ha


Know-All-About-Camping

Camping Le Festival behoort tot de Floreal-groep en nodigt u uit voor een heerlijke familievakantie in de Luxemburgse regio van België.

Familiecamping in België

Camping Le Festival is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een gezinskampeervakantie op de camping in België willen doorbrengen. Inderdaad, jong en oud zullen geluk vinden op deze 4-sterrencamping die een groot aantal activiteiten biedt. De kleintjes zullen blij zijn om een speeltuin tot hun beschikking te hebben waarmee ze elkaar kunnen ontmoeten, vrienden kunnen worden en kunnen vertrekken met herinneringen in hun hoofd. Ouders en kinderen zullen genieten van de levendige avonden die worden aangeboden en beloven momenten van pure gezelligheid en plezier.

Sportvakanties in België

De meest sportieve mensen zullen geluk vinden op Camping Le Festival. De laatste biedt hen een multisportterrein, jeu de boules, ping-pong en fietspaden. De geneugten van water zullen in de buurt toegankelijk zijn en liefhebbers van wateractiviteiten zullen zich bij de Ourthe aansluiten voor kajakken, kanoën of raften. Natuurliefhebbers zullen genieten van het ontdekken van de schoonheid van het Ardense bos met de mountainbike.

Toeristische vakanties in Luxemburg

Vakantiegangers kunnen genieten van hun verblijf op Camping Le Festival om de nabijgelegen toeristische bezienswaardigheden te ontdekken. Het zal mogelijk zijn om de ruïnes van een prachtig kasteel, een molen uit de negentiende eeuw, het Museum van de Slag om de Ardennen, de Grotten van Hotton en vele andere must-see plaatsen te bezoeken die de rijkdom van de regio maken.

Kamperen met restaurant in België

Vakantiegangers hoeven tijdens hun verblijf op Camping Le Festival niet voor de maaltijdbereiding te zorgen. Inderdaad, deze laatste biedt aan om te genieten van de aanwezigheid van een frietkraam met afhaalmenu's en een restaurant met een eenvoudig menu. De camping-taverne biedt ook traditionele gerechten en afhaalmaaltijden.

Campings in de buurt

Populairste steden