Een merk easyvoyage

Camping Minicamping l'Escargot

Theux

 - 

Luik
Minicamping l'Escargot Luik - Theux visuel 1/4
Minicamping l'Escargot Luik - Theux visuel 2/4
Minicamping l'Escargot Luik - Theux visuel 3/4
Minicamping l'Escargot Luik - Theux visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    jacuzzi,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Minicamping l'Escargot op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 26/03

  • Sluitingsdatum: 02/10

  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

In een groene omgeving in de regio Luik verwelkomt de Minicamping l'Escargot zijn vakantiegangers. Glamping en ongewone accommodatie, welzijn en kwaliteitsdiensten, alle ingrediënten voor een droomvakantie worden verzameld in de Minicamping l'Escargot.

Glamping verblijf in België

Wilt u een glamoureuze kampeervakantie in België doorbrengen? Voor dit is niets beter dan te kiezen voor een van de glamping-accommodaties aangeboden door de Minicamping l'Escargot. In het laatste geval kunnen vakantiegangers die dat wensen, kiezen voor een glamping-tenttent, een ideaal compromis tussen kamperen en verhuur van accommodatie. Deze grote ingerichte tent ligt op een houten vloer en heeft twee slaapkamers, een keuken en een woonkamer. Verschillende gebruiksvoorwerpen en apparatuur zijn beschikbaar en garanderen absoluut comfort. Om aangename momenten door te brengen met familie of vrienden, is tuinmeubilair beschikbaar en kunt u genieten van een ontspannen sfeer.

Voor degenen die zich thuis willen voelen, biedt Minicamping l'Escargot aan om een volledig uitgeruste en zeer comfortabele stacaravan te huren. De laatste heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een badkamer en een ingerichte keuken. Een tuinmeubilair is ook aanwezig en stelt u in staat om bevoorrechte momenten van gezelligheid door te brengen.

Ongewoon verblijf in België

Om een ongewoon en comfortabel verblijf in België door te brengen, gaat niets boven de houten trailer. De laatste wordt voorgesteld door de Minicamping l'Escargot en nodigt uit om een origineel verblijf door te brengen in een zeer aangename omgeving.

Wellness verblijf in België

In de Minicamping l'Escargot kunnen vakantiegangers de echte ontspanning ervaren dankzij de ruimtes voor welzijn die hun ter beschikking worden gesteld. Tijdens hun verblijf zullen vakantiegangers die willen ontspannen genieten van voorzieningen die hen in staat stellen echte momenten van welzijn te ervaren. Een ruimte met sauna is aanwezig en is ideaal voor een ontspannen vakantie waarin spanningen en gifstoffen worden geëvacueerd. On-site vakantiegangers vinden ook een stoomcabine en een zonnebank. Het is in een zeer aangename buitenruimte waar vakantiegangers kunnen genieten van de jacuzzi die wordt verzorgd door de Minicamping l'Escargot. Deze hot tub is ideaal om te ontspannen en plezier te hebben. Een massageservice wordt ook aangeboden om vakantiegangers het beste welzijn te bieden.

Campings in de buurt

Populairste steden