Een merk easyvoyage

Camping Am Blanksee

Am Blanksee Mecklenburg-Vorpommern - siggelkow visuel 1/3
Am Blanksee Mecklenburg-Vorpommern - siggelkow visuel 2/3
Am Blanksee Mecklenburg-Vorpommern - siggelkow visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Am Blanksee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 13/10

  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 12 ha


Know-All-About-Camping

Camping Am Blanksee ligt in het merengebied van Mecklenburg, niet ver van de Baltische Zee en nodigt uit tot een zeer aangenaam verblijf aan de rand van een meer tussen twee natuurreservaten.

Natuur kamperen op een meer in Noord-Duitsland

Wilt u ontsnappen, rust en natuur terwijl u geniet van de geneugten van kampeervoeten in het water? Camping Am Blanksee zal de ideale vakantiebestemming zijn dankzij de ligging aan het meer. Inderdaad, tijdens hun verblijf zullen klanten van de camping de bevoorrechte situatie van deze laatste kunnen waarderen, aan de rand van een prachtig zwemmeer. Direct vanaf hun camping kunnen gasten deelnemen aan een zwemgebied tussen twee beschermde natuurgebieden. Van wakker worden tot het slapengaan, jong en oud kunnen genieten van het meer om te zwemmen in een rust die uitnodigt tot rust. Deze keuze locatie aan het meer zal ook, voor degenen die dat willen, snorkelen, vissen of verkennen op een waterfiets of boot. Rond het meer nodigt de ongerepte natuur uit tot prachtige wandelingen, te voet of met de fiets. Wandelaars krijgen zelfs de kans om het pad van otters, zeearenden en kleurrijke ijsvogels over te steken. Camping Am Blanksee is een van de mooiste landschappen in Mecklenburg die vakantiegangers kunnen ontdekken.

Actieve vakantie in Mecklenburg in Duitsland

De activiteiten zullen vakantiegangers die hebben gekozen voor een verblijf op Camping Am Blanksee zeker plezieren. Op het terrein zijn sportfaciliteiten beschikbaar en wordt het mogelijk om voetbal, basketbal en beachvolleybal te spelen. De vele meren en bossen in de omgeving nodigen uit tot wandelen en u kunt zelfs Parchim, Lübz, Plau am See, Schwerin en Berlijn verkennen.

Eco-camping in Duitsland

Echte natuurliefhebbers willen dat het de best bewaarde is. Camping Am Blanksee zorgt voor een verantwoorde activiteit en in overeenstemming met zijn ecologische waarden, zodat zijn klanten in een gerespecteerde en behouden natuur kunnen blijven.

Campings in de buurt

Populairste steden