Een merk easyvoyage

Camping Am See

Am See Mecklenburg-Vorpommern - oud schwerin visuel 1/3
Am See Mecklenburg-Vorpommern - oud schwerin visuel 2/3
Am See Mecklenburg-Vorpommern - oud schwerin visuel 3/3

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Am See op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Am See ligt in de regio Mecklenburg-Vorpommern in het noordwesten van Duitsland en nodigt u uit om te genieten van een ontspannen omgeving aan het meer.

Natuur kamperen op het meer in Duitsland

Wilt u een aangenaam verblijf in het water in het noorden van Duitsland doorbrengen? Camping Am See is hiervoor de ideale plek. Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en die in alle rust en in contact met de natuur willen ontspannen, zullen worden overwonnen door de ligging van de camping aan het Plau-meer. Aangename campings worden aangeboden, aan de rand van het water in een groene natuur. Bij het ontwaken is het mogelijk om van de frisse ochtendlucht te genieten en een bevoorrecht uitzicht op het meer te bewonderen. Lake Plau is een van de grootste in Duitsland en gasten van Camping Am See zullen een echt natuurwonder vinden. Deze vakantie is een gelegenheid om op warme zomerdagen verfrissend te zwemmen, en in de omgeving bieden buitenaanbieders diegenen die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen, waaronder duiken. De rust van de natuur, weelderige vegetatie en een adembenemend uitzicht op het meer is het eenvoudige recept voor geluk dat Camping Am See vakantiegangers biedt.

Toeristische vakanties in Noordoost-Duitsland

Door op Camping Am See te verblijven, kunnen vakantiegangers die het willen, van de gelegenheid gebruik maken om enkele van de niet te missen plaatsen te verkennen. Schwerin, de stad met zeven meren zal gemakkelijk toegankelijk zijn en zal liefhebbers van erfgoed en prachtige architectuur verrukken. Ludwiglust is een oude woonstad met een goed bewaard gebleven barok paleis en een prachtige tuin. De ommuurde stad Güstrow zal ook toegankelijk zijn met zijn renaissancekasteel. Deze vakanties op Camping Am See bieden toeristen die willen wandelen, ontdekken en genieten van het erfgoed van dit deel van Duitsland.

Campings in de buurt

Populairste steden