Een merk easyvoyage

Camping Flakensee

Flakensee Berlijn - Woltersdorf visuel 1/3
Flakensee Berlijn - Woltersdorf visuel 2/3
Flakensee Berlijn - Woltersdorf visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Flakensee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Flakensee is een natuurcamping die een ontspannen verblijf biedt in een groene omgeving aan het meer. De nabijheid van Berlijn maakt het een ideaal uitgangspunt om de Duitse hoofdstad te verkennen. Op het terrein kunnen vakantiegangers in alle rust nieuwe energie opdoen en alle stress vergeten.

Camping aan het meer bij Berlijn

Zin in een kampeervakantie in de buurt van de Duitse hoofdstad in een groene omgeving met je voeten in het water? Dan is Camping Flakensee een goede keuze! Deze natuurcamping aan het meer biedt vakantiegangers een kampeerplaats naar keuze aan de oever van de Flakensee. Direct vanaf Camping Flakensee kan het hele gezin genieten van een mooi strand met een heerlijk grasveld waar de kinderen zich kunnen vermaken. Het verfrissende water van het meer is perfect op warme zomerdagen en garandeert iedereen een heel bijzondere tijd. In de buurt kunnen degenen die dat willen een waterfiets of roeiboot huren en genieten van een tochtje op het water. Deze plek die in het teken staat van spel en ontspanning zal het trefpunt zijn voor vakantiegangers die optimaal willen genieten van hun natuurkampeervakantie in Duitsland.

Kampeervakantie in de buurt van Berlijn

De ligging van Camping Flakensee stelt vakantiegangers die dat willen in staat om Berlijn te verkennen. De Duitse hoofdstad staat vol met monumenten en bezienswaardigheden die bezoekers met plezier zullen ontdekken. Berlijn is een echte mix van geschiedenis en moderniteit en wordt zowel gekenmerkt door de beroemde pleinen en religieuze gebouwen als door straatkunst en hedendaagse cultuur. In het hart van Berlijn kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in een van de vele parken die de stad rijk is. Gezinnen met kinderen kunnen ook een bezoek brengen aan de dierentuin en het aquarium van Berlijn.

Populairste steden