Een merk easyvoyage

Camping {Naam} : De Gids

Hier is de lijst van 5 campings in {Naam} en 5 campings in de omgeving. De top 10 beste campings wordt als eerste aan u gepresenteerd. Dit zijn de populairste in {Naam} en omgeving. > Lire +

Uw camping kiezen in {Naam}

Camping {Naam} : De Gids -

Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 1/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 2/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 3/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 4/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 5/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 1/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 2/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 3/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 4/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 5/5

Toegang meer Wellnessruimte

Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus ligt tussen het centrum van Berlijn en weelderige natuurgebieden, allemaal aan het water, en nodigt je uit om te komen genieten van kwaliteitsvoorzieningen in een uitzonderlijke omgeving. Camping in Berlijn met wellnessruimte Op Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus vinden vakantiegangers een wellnessruimte gewijd aan ontspanning. Ter plaatse nodigt een sauna gasten uit om te komen genieten van de aangename warmte met zijn vele therapeutische deugden, ideaal om alle vormen van stress te verlichten. Na een saunagang is er niets fijner dan luieren op een van de ligstoelen in de ontspanningsruimte van het wellnessgedeelte. Na een drukke dag in Berlijn of omgeving, kunnen gasten van Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus zichzelf trakteren op een echt moment van ontsnapping dankzij de wellnessruimte die tot hun beschikking staat, een ontspannend verblijf gegarandeerd! Huur een luxe vakantiehuis aan het water in Berlijn Vakantiegangers die in absoluut comfort en totale luxe willen verblijven, hoeven alleen maar een van de aangeboden vakantiehuizen te huren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die een uitzonderlijk verblijf garanderen. Deze volledig ingerichte accommodaties in mediterrane stijl zorgen ervoor dat je je thuis voelt in een bevoorrechte omgeving dicht bij het centrum van Berlijn. Vakantie in Berlijn In slechts 30 minuten met het openbaar vervoer bereiken gasten van Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus het centrum van Berlijn. In de Duitse hoofdstad is zowel overdag als 's nachts van alles te doen op het gebied van activiteiten en cultuur. De beroemde Berlijnse kathedraal, de Gendarmenmarkt, de Brandenburger Tor en paleis Charlottenburg wachten allemaal op bezoekers, die zeker zullen vertrekken met een aantal ongelooflijke herinneringen. Winkelliefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn, want in het centrum van de stad zijn er genoeg mogelijkheden voor elk budget. Gezinnen met kinderen zullen de dierentuin of het natuurhistorisch museum niet willen missen.

Zie de camping
Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 1/3
Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 2/3
Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 3/3
Berlijn

-

Berlijn
Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 1/3
Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 2/3
Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 3/3

Toegang meer

Camping Kuhle Wampe is een natuurcamping aan het meer in Berlijn. Het is de ideale vakantiebestemming om de Duitse hoofdstad te ontdekken in een ontspannen omgeving. Actieve natuurvakantie in Berlijn Vakantiegangers die op zoek zijn naar sportieve activiteiten in de natuur zijn van harte welkom op Camping Kuhle Wampe. Gelegen in een weelderig groene omgeving aan de oever van een meer, nodigt de camping vakantiegangers uit om te genieten van een verscheidenheid aan activiteiten. Je kunt tafeltennissen, volleyballen of voetballen. In de omringende natuur kunnen degenen die dat willen kanotochten maken of boswandelingen maken, ideaal om nieuwe energie op te doen. Camping Kuhle Wampe heeft ook schaak-, dart- en kaartspellen om in alle rust van te genieten. Kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de speeltuin. Geen twijfel mogelijk, op Camping Kuhle Wampe hebben vakantiegangers geen gebrek aan ideeën om kleurrijke dagen door te brengen en maximale herinneringen te creëren! Kampeervakantie in Berlijn Gasten van Camping Kuhle Wampe kunnen natuurlijk van hun verblijf gebruikmaken om Berlijn te ontdekken. Aangezien de hoofdstad van Duitsland een van de meest trendy steden is, zullen bezoekers geen tekort hebben aan plaatsen om te ontdekken. Cultuurliefhebbers zullen meer dan enthousiast zijn over de vele musea en straatkunst in de stad. Tussen geschiedenis en moderniteit is Berlijn een hippe stad die bekend staat om zowel de beroemde Muur als de vele belangrijke monumenten. En voor degenen die de drukte van de stad willen ontvluchten, gaat er niets boven de Tiergarten tuin, die midden in het centrum van Berlijn ligt en je toch uitnodigt om je batterijen op te laden in een rustige, groene omgeving.

Zie de camping
Köpenicker Hof Berlijn - Berlijn visuel 1/2
Köpenicker Hof Berlijn - Berlijn visuel 2/2
Berlijn

-

Berlijn
Köpenicker Hof Berlijn - Berlijn visuel 1/2
Köpenicker Hof Berlijn - Berlijn visuel 2/2

Wifi Restaurant

Camping Köpenicker Hof is een camping op een historisch voormalig industrieterrein, omgeven door bos en niet ver van het centrum van Berlijn. Vriendelijk kamperen in Berlijn Op het terrein van Camping Köpenicker Hof kunnen vakantiegangers genieten van gezellige momenten dankzij de aanwezigheid van een openluchtcafé. Ter plaatse kun je ontspannen op een van de ligstoelen en genieten van een rustig moment onder het genot van een koud getapt biertje. Er is ook een ruime keuze aan flessenbieren, frisdranken en cocktails. Wie honger heeft, kan steaks en worstjes van de grill bestellen, evenals salades en frietjes. Op koelere avonden kunnen gasten zich opwarmen rond het kampvuur of in de blokhut op het terrein. Dankzij dit openluchtcafé op Camping Köpenicker Hof zullen gasten zeker een geweldige tijd hebben in een vriendelijke en gezellige sfeer. Kampeervakantie in Berlijn Dankzij de ligging is Camping Köpenicker Hof een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Berlijn. De Duitse hoofdstad zal alle liefhebbers van geschiedenis en cultuur verrukken dankzij de vele monumenten en musea. De beroemdste pleinen van de stad wachten op bezoekers, die zich kunnen vergapen aan de prachtige Dom van Berlijn, de Brandenburger Tor, het Reichstagpaleis en het Museumeiland. Ontspannen kamperen in Berlijn Vanaf Camping Köpenicker Hof kunnen vakantiegangers gemakkelijk natuurgebieden bereiken waar het heerlijk wandelen is. In slechts 4 minuten lopen bereiken wandelaars de S-Bahn, die ideaal is voor snelle uitstapjes in de stad en de omgeving. Op slechts 5 minuten lopen ligt een winkelcentrum met meer dan 120 winkels.

Zie de camping
clique
Gatow Berlijn - Berlijn visuel 1/3
Gatow Berlijn - Berlijn visuel 2/3
Gatow Berlijn - Berlijn visuel 3/3
Berlijn

-

Berlijn
Gatow Berlijn - Berlijn visuel 1/3
Gatow Berlijn - Berlijn visuel 2/3
Gatow Berlijn - Berlijn visuel 3/3

Wifi

Camping Gatow ligt dicht bij het centrum van Berlijn en op 500 m van de badplaats Havel. Kampeerders kunnen hier genieten van een rustige en ontspannen omgeving. Bezienswaardigheden in Berlijn Camping Gatow is de ideale vakantiebestemming voor wie wil genieten van een kampeervakantie en overdag Berlijn wil bezoeken. In slechts 45 minuten met de bus bereik je het centrum van de Duitse hoofdstad en ontdek je alle schatten die het te bieden heeft. Bezoekers zullen verrukt zijn over een aantal must-see bezienswaardigheden, zoals de Reichstag, vanwaar ze vanaf het dakterras over de stad kunnen uitkijken. Tijdens hun bezoek aan Berlijn zullen vakantiegangers de Brandenburger Tor niet willen missen, het herkenningspunt van de stad en een symbool van de hereniging. Bij de poort hoort een prachtig plein waar bezoekers graag overheen wandelen. Een van de mooiste pleinen van Berlijn, de Gendarmenmarkt, wacht ook op toeristen die zich zullen vergapen aan de Duitse en Franse kathedralen. De beroemde Berliner Dom met zijn opvallende koepel zal ook liefhebbers van geschiedenis en cultuur bekoren. Weg van het stadscentrum kunnen bezoekers het weelderige paleis Charlottenburg bereiken, dat in 1700 werd gebouwd door Friedrich III voor zijn geliefde. Het kasteel ligt midden in een schilderachtig park langs de rivier de Spree. Kamperen met het gezin in Berlijn Op Camping Gatow kunnen kampeerders genieten van groene, rustige en ontspannende kampeerplaatsen. Er zijn individuele douches, wascabines, een babykamer, wasmachines en drogers. Kinderen kunnen zich vermaken op Camping Gatow dankzij de speeltuin. Een tafeltennishoek is ook aanwezig en zorgt ervoor dat jong en oud zich prima vermaken.

Zie de camping
Krossinsee in Berlin Berlijn - Berlijn visuel 1/1
Berlijn

-

Berlijn
Krossinsee in Berlin Berlijn - Berlijn visuel 1/1

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Krossinsee in Berlijn is een familiecamping gelegen aan de oever van de Krossinsee in een bosrijke omgeving van Berlijn. Hier kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig uitzicht en absolute rust. Familiecamping in Berlijn met speeltuin Voor een geslaagde gezinsvakantie in Berlijn moeten kinderen zich kunnen vermaken. Daarom biedt Camping Krossinsee in Berlijn ze een leuke speeltuin. Omringd door hoge bomen en aangelegd op zandgrond, nodigt deze houten speeltuin kinderen uit om te spelen, rond te rennen en zich uit te leven. Loopbruggen, glijbanen en andere speeltoestellen zorgen ervoor dat kinderen elkaar kunnen ontmoeten en samen leuke avonturen kunnen beleven die ze zich nog lang zullen herinneren. Naast de houten speeltuin biedt Camping Krossinsee in Berlijn kinderen de kans om te genieten van een kabelbaan, een springkasteel en een gigantisch openlucht schaakspel. Een door de camping opgezette kinderclub zorgt er ook voor dat kinderen samen kunnen genieten van allerlei leuke activiteiten, waardoor ze gegarandeerd kleurrijke dagen zullen hebben. Geen twijfel mogelijk, kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens hun vakantie op Camping Krossinsee in Berlijn. Huur een vakantiehuis in Berlijn Op Camping Krossinsee in Berlijn hebben vakantiegangers de mogelijkheid zich thuis te voelen tijdens hun verblijf in Berlijn. Er zijn namelijk prachtige vakantiehuizen te huur, ideaal voor koppels en gezinnen. Deze huizen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en hebben een slaapkamer met een tweepersoonsbed en bedden voor kinderen. Er is ook een ruime woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Vanuit de woonkamer kunnen gasten naar een aangrenzend, volledig uitgerust terras in een weelderig, groen bos. In dit vakantiehuis zal het hele gezin zich op zijn gemak voelen en genieten van absoluut comfort in een ontspannende omgeving in Berlijn.

Zie de camping

Uw camping kiezen in {Naam}

U vindt 5 campings op {Naam} {Prepositie:Zone} Berlijn om uw vakantie door te brengen. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Berlijn ontdekt u 5 campings binnen 20 km van {Naam}. 

.