Een merk easyvoyage

Camping Frickenhausen

Frickenhausen Beieren - frickenhausen am main visuel 1/4
Frickenhausen Beieren - frickenhausen am main visuel 2/4
Frickenhausen Beieren - frickenhausen am main visuel 3/4
Frickenhausen Beieren - frickenhausen am main visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Frickenhausen op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Frickenhausen ligt in de prachtige Beierse provincie Duitsland en geniet een uitzonderlijke groene omgeving waar vakantiegangers zeker van zullen genieten.

Beieren camping met buitenzwembad

Op de warme zomerdagen in Beieren, op Camping Frickenhausen, hebben vakantiegangers geen andere keuze dan een duik te nemen in het verfrissende zwembad op het terrein. Hierdoor kan het hele gezin genieten van zoet water in een ontspannen omgeving die perfect zal trouwen met het milde Beierse klimaat. Van 's morgens vroeg tot' s avonds laat genieten van jong en oud in dit charmante zwembad omgeven door groen. Zwemmen, plezier hebben en ontspannen, dit is de vakantie die Camping Frickenhausen aanbiedt, tot grote vreugde van zijn gasten.

Familie en groene camping in Beieren

Het ligt in een groene, natuurlijke omgeving waar kinderen zich kunnen vermaken op Camping Frickenhausen. Deze laatsten beschikken over een prachtige speeltuin met schommels, glijbanen en andere speelse structuren. Deze speeltuin ligt op een mooi grasveld dat helpt om de watervallen op te vangen en frisheid te brengen, terwijl de grote bomen kinderen in staat stellen plezier te hebben in een schaduwrijke omgeving. Deze speeltuin wordt het ontmoetingspunt van de jongste die er niet van zal genieten om urenlang te genieten van het verzinnen van verhalen en vriendschap. Eén ding is zeker: de kinderen verlaten Camping Frickenhausen met veel herinneringen!

Ongewoon en comfortabel verblijf in Beieren

Voor degenen die een origineel verblijf willen doorbrengen terwijl ze genieten van maximaal comfort, biedt Camping Frickenhausen bungalowverhuurvaten. Deze afgeronde accommodaties zijn perfect voor koppels en een verwenvakantie in Beieren. Het zal ook mogelijk zijn om een ruime en volledig uitgeruste stacaravan te huren die plaats biedt aan maximaal 5 personen.

Populairste steden