Een merk easyvoyage

Camping {Naam} : De Gids

Hier is de lijst van 2 campings in {Naam} en 8 campings in de omgeving. De top 10 beste campings wordt als eerste aan u gepresenteerd. Dit zijn de populairste in {Naam} en omgeving. > Lire +

Uw camping kiezen in {Naam}

Camping {Naam} : De Gids -

Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 1/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 2/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 3/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 4/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 1/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 2/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 3/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 4/4

Zwembad Restaurant

Camping Hofbauer is een familiecamping in Beieren, gelegen in een groene omgeving en met kwaliteitsvoorzieningen. Gezinscamping in Beieren met verwarmd binnenzwembad Vakantiegangers die kiezen voor een verblijf op Camping Hofbauer hebben zwemplezier in petto. De camping heeft een verwarmd binnenzwembad. Bij mooi weer wordt de koepel over het zwembad verwijderd zodat vakantiegangers kunnen afkoelen terwijl ze genieten van de milde Beierse zon. Het zwembad is ideaal om baantjes te trekken en te ontspannen. Jongere kinderen zullen het pierenbadje dat voor hen is gereserveerd niet willen missen. Dit ondiepe bad garandeert maximale veiligheid voor peuters die nog niet kunnen zwemmen. Direct naast het zwemgedeelte is er een speeltuin voor kinderen. Dit speelterrein ligt op een grasveld en nodigt ouders uit om te ontspannen terwijl hun kinderen zich vermaken. Verhuur van stacaravans in Beieren Zin in absoluut comfort midden in de Beierse natuur? Camping Hofbauer nodigt zijn vakantiegangers uit om een stacaravan te huren. Deze comfortabele, ruime huisjes zijn geschikt voor maximaal 4 personen en geven je het gevoel alsof je thuis bent. In deze stacaravans kunnen vakantiegangers genieten van twee aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en een apart toilet. Een mooie groene buitenruimte begeleidt de stacaravan en zal perfect zijn om speciale momenten door te brengen met familie of vrienden in een ontspannende omgeving. Originele vakanties in Duitsland Voor wie op zoek is naar een comfortabele en originele vakantie in Beieren, biedt Camping Hofbauer volledig ingerichte barrels te huur aan. In deze accommodaties voor 4 personen kun je een ongewoon verblijf doorbrengen om te delen met je gezin.

Zie de camping
Panorama Harras Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 1/1
Prien aan de Chiemsee

-

Beieren
Panorama Harras Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 1/1

Toegang meer Restaurant

Camping Panorama Harras is een camping aan het water in de prachtige Duitse regio Beieren. Natuurliefhebbers zullen enthousiast zijn over de groene en ontspannende omgeving. Familiecamping aan het water in Duitsland Vanaf Camping Panorama Harras kunnen vakantiegangers genieten van een topplaats aan de oevers van de Chiemsee. Deze bevoorrechte locatie is ideaal om te genieten van ontspannen zwemmen in een uitzonderlijke omgeving. Terwijl de ouders ontspannen, kunnen de kinderen spetteren in het water en zich vermaken op het strand. Er is ook een speeltuin waar ze kunnen genieten van een dag vol plezier. Tijdens deze vakantie in Beieren kunnen gasten van Camping Panorama Harras dus afwisselend zonnebaden en verfrissend zwemmen. Camping in Beieren met restaurant Tijdens hun verblijf op Camping Panorama Harras kunnen gasten genieten van de aanwezigheid van een restaurant. Comfortabel binnen of op het terras kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden vergezeld van zorgvuldig bereide bieren en goed bijpassende wijnen. Er worden ook op houtskool gegrilde specialiteiten aangeboden, zodat het hele gezin kan genieten in een gezellige sfeer. Kampeervakantie in Beieren Tijdens hun vakantie op Camping Panorama Harras kunnen gasten de rijkdommen van Beieren ontdekken. De hoofdstad van de regio, München, wordt beschouwd als de op één na belangrijkste stad van Duitsland. München is rijk aan monumenten, musea en warenhuizen. Bezoekers zullen verleid worden door de kenmerkende bouwstijl en de levensvreugde van de stad. Bierliefhebbers zullen de Hofbräuhaus brouwerij niet willen missen, dé plek voor heerlijke bieren en de beste worst van de stad.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Prien aan de Chiemsee

Stein Beieren - Bad Endorf visuel 1/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 2/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 3/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 4/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 5/5
Bad Endorf

-

Beieren
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 1/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 2/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 3/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 4/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 5/5

Toegang meer Wifi

Camping Stein is een natuurlijke familiecamping met de voeten in het water, gelegen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving in het hart van Beieren. Hier kunnen vakantiegangers genieten van de rustige, ontspannende natuur en deelnemen aan allerlei buitenactiviteiten. Camping les pieds dans l'eau in Beieren Zin in een vakantie aan een meer in Duitsland? Dan is de ligging van Camping Stein perfect. Direct vanaf de camping kunnen jong en oud namelijk genieten van de aanwezigheid van een ondiep zwemstrand. Het strand is perfect voor kinderen om op te spelen, maar het is ook de perfecte plek voor degenen die willen ontspannen en tot rust willen komen. Het grasveld naast het strand is ook ideaal om te ontspannen. Naast het grasveld, in de schaduw van de bomen, is er een mooie speelplek voor kinderen. Ze kunnen glijden, schommelen en samen plezier hebben dat ze zich nog lang zullen herinneren. In een bevoorrechte natuurlijke omgeving met uitzicht op het meer kunnen kinderen nieuwe vriendjes maken en onvergetelijke avonturen beleven. Huur een chalet aan het meer in Beieren Camping Stein biedt vakantiegangers die willen genieten van een comfortabel verblijf in een uitzonderlijke omgeving een verscheidenheid aan huuraccommodaties. Hiertoe behoort een prachtig chaletmodel, geschikt voor 4 personen en met uitzicht op het meer in een rustige natuurlijke omgeving. In dit chalet kunnen vakantiegangers genieten van een grote slaapkamer en een mezzanine met twee eenpersoonsbedden, evenals een badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een woon/eetkamer met uitzicht op het meer en een prachtig overdekt terras met tuinmeubilair. Er zijn ook andere chalet- en lodge-modellen te huur, evenals tonvormige hutten.

Zie de camping
clique

Campingplatz in weniger als 15 km à Prien aan de Chiemsee

Chiemsee Beieren - Overzee visuel 1/3
Chiemsee Beieren - Overzee visuel 2/3
Chiemsee Beieren - Overzee visuel 3/3
Overzee

-

Beieren
Chiemsee Beieren - Overzee visuel 1/3
Chiemsee Beieren - Overzee visuel 2/3
Chiemsee Beieren - Overzee visuel 3/3

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Chiemsee is een 4-sterren familiecamping in Opper-Beieren. Dankzij de toplocatie kunnen gasten genieten van een bevoorrechte omgeving aan het meer, allemaal omgeven door prachtige groene bergen. Camping aan het meer in Opper-Beieren Door op Camping Chiemsee te verblijven, hebben vakantiegangers de zekerheid dat ze een vakantie kunnen doorbrengen onder het teken van het plezier van water. Deze viersterrencamping ligt aan een meer en is inderdaad de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een vakantie aan het water in Beieren willen doorbrengen. Het verfrissende water van het meer zal prachtig trouwen met het milde klimaat van Beieren en de zuivere lucht van de bergen. In een groene omgeving kan het hele gezin zwemmen, plezier maken en rusten. Watersportliefhebbers zullen het plezier hebben om te gaan varen, zeilen, windsurfen of kitesurfen. In de buurt van Camping Chiemsee is het zelfs mogelijk om te raften op de Alz van Seebruck in Truchtlaching tussen juli en september. Actieve natuurvakanties in Beieren Natuurliefhebbers zullen blij zijn met de uitzonderlijke omgeving die Beieren biedt. Direct vanaf de camping kunnen ze, wandelkaart in zak, op avontuur gaan en pieken ontdekken met een adembenemend panorama. Voor degenen die de schoonheid van de bergen willen bewonderen zonder moe te worden, zullen treinen het gemakkelijk maken om naar de toppen van de Chiemgauer Alpen te klimmen. Klimliefhebbers kunnen genieten van de klimmuren en via ferratasroutes die in de omgeving toegankelijk zijn. De Beierse natuur kan ook worden ontdekt door te fietsen omdat prachtige tochten direct toegankelijk zijn en interessante bezienswaardigheden zullen ontdekken die de vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur graag zullen ontdekken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Prien aan de Chiemsee

Chiemsee Strand Beieren - Grabenstätt visuel 1/1
Grabenstätt

-

Beieren
Chiemsee Strand Beieren - Grabenstätt visuel 1/1

Toegang meer Wifi

Camping Chiemsee Strand ligt aan de oevers van de Chiemsee in het hart van de prachtige Duitse regio Beieren. Deze camping nodigt je uit voor een rustige vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving. Kamperen in Beieren aan de Chiemsee Camping Chiemsee Strand is de ideale vakantiebestemming voor wie met de voeten in het water wil zitten in Beieren. Deze natuurcamping ligt direct aan het meer, dus gasten kunnen op elk moment van de dag in alle rust afkoelen. Om optimaal van de Chiemsee te genieten, kunnen vakantiegangers kajaks huren en genieten van mooie tochten op het water. Terwijl sommigen zwemmen, zullen anderen liever ontspannen en het uitzicht bewonderen langs de waterkant, en geliefden zullen genieten van hand in hand wandelen tijdens romantische wandelingen langs het meer. Kamperen in Beieren bij het Herreninsel Tijdens een verblijf op Camping Chiemsee Strand kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om de beroemdste bestemming van Beieren te ontdekken: het Herreninsel en het koninklijk kasteel. Deze replica van het paleis van Versailles, gebouwd door koning Ludwig II van Beieren, wacht op bezoekers die de gebouwen van het voormalige Augustijner klooster en de verschillende tentoonstellingen in het "oude kasteel" kunnen bewonderen. Meer in het algemeen in Beieren kunnen gasten van Camping Chiemsee Strand die niet bang zijn voor een stukje rijden een aantal van de bezienswaardigheden van de regio ontdekken. De op één na grootste stad van het land, München, nodigt je uit om de vele musea en andere culturele bezienswaardigheden te bezoeken. Deze ongelooflijke stad zal je ook verrukken met zijn architectuur en gastronomie. Als je zin hebt om te dromen, gaat er niets boven een uitstapje naar het beroemde kasteel Neuschwanstein op zijn rotsachtige uitloper die uitkijkt over de Pöllatkloof.

Zie de camping
Euro Camp Wilder Kaiser Tirol - Kössen visuel 1/4
Euro Camp Wilder Kaiser Tirol - Kössen visuel 2/4
Euro Camp Wilder Kaiser Tirol - Kössen visuel 3/4
Euro Camp Wilder Kaiser Tirol - Kössen visuel 4/4
Kössen

-

Tirol
Euro Camp Wilder Kaiser Tirol - Kössen visuel 1/4
Euro Camp Wilder Kaiser Tirol - Kössen visuel 2/4
Euro Camp Wilder Kaiser Tirol - Kössen visuel 3/4
Euro Camp Wilder Kaiser Tirol - Kössen visuel 4/4

Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant Insolite

Het Euro Camp Wilder Kaiser is een familiecamping in de regio Tirol in Oostenrijk. De uitzonderlijke omgeving zal het hele jaar door vakantiegangers verrukken. Zomervakantie in Oostenrijks Tirol Het Euro Camp Wilder Kaiser is de ideale plek voor een zomervakantie in Oostenrijk. Inderdaad, de bevoorrechte locatie van deze laatste in de regio Tirol zal fans van sport en buitenactiviteiten in staat stellen om te genieten van een uitzonderlijk behouden en schone natuur. Op de camping zullen de geneugten van zwemmen op het rendez-vous zijn. Het Euro Camp Wilder Kaiser heeft een prachtig verwarmd buitenzwembad waarmee u kunt ontspannen, zwemmen en plezier hebben in een uitzonderlijke omgeving met een adembenemend uitzicht op de bergen. Na een goede duik gaat er niets boven loungen in de zon voor momenten van pure ontspanning. Buiten de camping zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om volop te genieten van hun zomervakantie in Oostenrijk. De keuze voor Euro Camp Wilder Kaiser maakt het een ideaal startpunt voor vele activiteiten. De natuur in de omgeving nodigt uit tot mooie wandelingen met het gezin, met of zonder berggids. Nordic walking zal ook een van de essentiële activiteiten van de regio zijn. Niet ver van het Euro Camp Wilder Kaiser, kunt u in de rivieren vissen, kajakken, raften en zelfs canyoning. Voor leuke familiemomenten gaat er niets boven genieten van de zomerrodelbaan of een touwbaan, terwijl sensatiezoekers durven paragliden. Wintervakantie in Oostenrijk Tirol In de winter nodigt het Euro Camp Wilder Kaiser zijn gasten uit om een andere kant van Oostenrijks Tirol te ontdekken. Niet ver hier vandaan is het mogelijk voor diegenen die willen deelnemen aan het skigebied Kaiserwinkl en zijn 50 km geprepareerde loipes. De paden zijn talrijk en aangepast aan alle niveaus. De bergachtige omgeving in de winter zorgt ook voor prachtige sneeuwschoenwandelen, snowtubing, rodelen, schaatsen, curling of uitstekende sleetochten. Ongewone accommodatie in Oostenrijk In het Euro Camp Wilder Kaiser kunnen vakantiegangers een comfortabele en ongewone vakantie doorbrengen door een van de aangeboden vaten te huren. Deze houten accommodaties beloven een uitzonderlijk cocooning-verblijf.

Zie de camping
Ferienpark Terrassencamping Süd-See Tirol - Walchsee visuel 1/2
Ferienpark Terrassencamping Süd-See Tirol - Walchsee visuel 2/2
Walchsee

-

Tirol
Ferienpark Terrassencamping Süd-See Tirol - Walchsee visuel 1/2
Ferienpark Terrassencamping Süd-See Tirol - Walchsee visuel 2/2

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See is een luxe camping aan de oever van de Walchsee in Tirol, Oostenrijk. Deze 4-sterrencamping is het hele jaar door een ideaal uitgangspunt voor vele buitenactiviteiten. Kampeervakantie met je voeten in het water in Oostenrijk Ideaal gelegen in het Oostenrijkse Tirol, nodigt Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See zijn vakantiegangers uit om te komen genieten van een uitzonderlijk verblijf aan de oevers van de Walchsee. Gasten van Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See kunnen genieten van een verfrissende duik in de weelderig groene omgeving, omringd door bergen. De locatie aan het meer is ook perfect voor watersporten zoals zwemmen en surfen. Terwijl sommigen optimaal zullen profiteren van de geneugten van het water, zullen anderen liever luieren op het gazon en genieten van heerlijke momenten van ontspanning in deze droomomgeving. Actieve natuurvakanties in Tirol, Oostenrijk De natuurvakantie op camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See is de perfecte gelegenheid om te genieten van verschillende buitenactiviteiten. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers roeien, vissen, nordic walken, mountainbiken of klimmen. Wandelliefhebbers kunnen genieten van het adembenemende landschap terwijl ze de frisse berglucht inademen. Wintervakantie in Oostenrijks Tirol Zin in een skivakantie in Oostenrijk? Dan is camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See perfect, dankzij de toplocatie dicht bij de skigebieden. In een mum van tijd staan vakantiegangers op de piste en genieten ze van het skiplezier in een uitzonderlijke omgeving. Wandelliefhebbers kunnen op sneeuwschoenen genieten van de besneeuwde landschappen. Huur een appartement aan een meer in Oostenrijks Tirol Op het terrein van Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See kunnen vakantiegangers die dat willen een appartement huren. Deze huuraccommodaties hebben een woonkamer, kitchenette, slaapkamer en badkamer.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 34 km à Prien aan de Chiemsee

Waging am See Beieren - Strijd op het meer visuel 1/1
Strijd op het meer

-

Beieren
Waging am See Beieren - Strijd op het meer visuel 1/1

Toegang meer Kinderclub Waterglijbaan Wifi Wellnessruimte Restaurant Insolite

Camping Waging am See is een gezinsvriendelijke 5-sterrencamping in Beieren met accommodatie aan een groot zwemmeer. Kamperen in Beieren met zwemmeer De geneugten van water zijn op de afspraak op Camping Waging am See. Bij mooi weer zullen gasten van deze de aanwezigheid van een groot zwemmeer waarderen. Verfrissend naar believen, zal dit natuurlijke zwembad de ontmoetingsplaats zijn voor jong en oud die zeer aangename momenten kunnen doorbrengen. Zwemliefhebbers hebben voldoende ruimte om te zwemmen, terwijl anderen liever in alle rust door het water worden weggevoerd. Kinderen zullen op hun beurt uren plezier hebben dankzij de leuke uitrusting die het zwemmeer vergezelt. Aan de rand van het water kunt u uitrusten in de Beierse zon op een 2 km lang kiezelstrand. Zodat iedereen met de grootst mogelijke veiligheid van het zwemmeer kan genieten, staat het strand onder toezicht van gekwalificeerde redders. Romantisch en ongewoon verblijf in Beieren Stelletjes die op zoek zijn naar romantiek en originaliteit zijn welkom op Camping Waging am See. Deze biedt het huren van hutten vaten, houten accommodaties, ongewoon en gezellig tegelijk. Door te kiezen voor deze ongewone vakantie in Beieren kunnen stelletjes elkaar ontmoeten en een buitengewoon verblijf delen. Voor gezinnen die een originele vakantie willen doorbrengen, is er ook een vatmodel geschikt voor 4 personen beschikbaar op Camping Waging am See. Huur een hut in Beieren Op Camping Waging am See is het mogelijk voor degenen die houten lodges willen huren. Ze zijn geschikt voor 3 personen en hebben een koelkast, een koffiezetapparaat, een houtskoolbarbecue, een kachel en een tv. Deze huurlodges, gelegen op een groene site, zullen uw verblijf onvergetelijk maken.

Zie de camping

Uw camping kiezen in {Naam}

Je vindt 2 campings op {Naam} {Prepositie:Zone} Beieren om je vakantie door te brengen. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Beieren ontdekt u 8 campings binnen 20 km van {Naam}. 

{[Als het strand je aanspreekt en Beieren, dan kun je een huuraccommodatie boeken op een van de 0 campings aan zee. ].}.