Een merk easyvoyage

Camping Gatow

Gatow Berlijn - Berlijn visuel 1/3
Gatow Berlijn - Berlijn visuel 2/3
Gatow Berlijn - Berlijn visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Gatow op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Gatow ligt dicht bij het centrum van Berlijn en op 500 m van de badplaats Havel. Kampeerders kunnen hier genieten van een rustige en ontspannen omgeving.

Bezienswaardigheden in Berlijn

Camping Gatow is de ideale vakantiebestemming voor wie wil genieten van een kampeervakantie en overdag Berlijn wil bezoeken. In slechts 45 minuten met de bus bereik je het centrum van de Duitse hoofdstad en ontdek je alle schatten die het te bieden heeft. Bezoekers zullen verrukt zijn over een aantal must-see bezienswaardigheden, zoals de Reichstag, vanwaar ze vanaf het dakterras over de stad kunnen uitkijken. Tijdens hun bezoek aan Berlijn zullen vakantiegangers de Brandenburger Tor niet willen missen, het herkenningspunt van de stad en een symbool van de hereniging. Bij de poort hoort een prachtig plein waar bezoekers graag overheen wandelen. Een van de mooiste pleinen van Berlijn, de Gendarmenmarkt, wacht ook op toeristen die zich zullen vergapen aan de Duitse en Franse kathedralen. De beroemde Berliner Dom met zijn opvallende koepel zal ook liefhebbers van geschiedenis en cultuur bekoren. Weg van het stadscentrum kunnen bezoekers het weelderige paleis Charlottenburg bereiken, dat in 1700 werd gebouwd door Friedrich III voor zijn geliefde. Het kasteel ligt midden in een schilderachtig park langs de rivier de Spree.

Kamperen met het gezin in Berlijn

Op Camping Gatow kunnen kampeerders genieten van groene, rustige en ontspannende kampeerplaatsen. Er zijn individuele douches, wascabines, een babykamer, wasmachines en drogers. Kinderen kunnen zich vermaken op Camping Gatow dankzij de speeltuin. Een tafeltennishoek is ook aanwezig en zorgt ervoor dat jong en oud zich prima vermaken.

Populairste steden