Een merk easyvoyage

Camping Grüntensee

Grüntensee Beieren - Wertach visuel 1/3
Grüntensee Beieren - Wertach visuel 2/3
Grüntensee Beieren - Wertach visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Grüntensee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 4

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Wil je ontsnappen in het hart van Beieren? Camping Grüntensee nodigt u uit voor een ontspannen vakantie en zuivere en verkwikkende lucht in te ademen tussen meren, bergen, bossen, beekjes en andere natuurlijke gebieden die alle stress van het dagelijkse leven vergeten.

Kamperen met je voeten in het water in Beieren

Om optimaal te genieten van de schoonheid van Beieren, gaat er niets boven een verblijf op een camping direct aan het water. Camping Grüntensee biedt zijn gasten een heerlijke vakantie aan het gelijknamige meer. Direct vanaf de camping kan het hele gezin deelnemen aan een grote groene uitgestrektheid, luieren op een prachtig gazon en afkoelen in het water van het meer. Naast het genieten van heerlijke zwemmomenten, kunnen gasten van Camping Grüntensee ook genieten van vissen of watersporten zoals surfen en zeilen. Terwijl ze het Beierse berglandschap om hen heen bewonderen, kunnen vakantiegangers rusten tussen zwemmen en ontspanning.

Actieve kampeervakanties in Beieren

Tijdens hun verblijf op Camping Grüntensee kunnen gasten van de Grüntensee alle wonderen ontdekken die Beieren kan bieden tijdens verschillende buitenactiviteiten. De bergen en valleien zijn een ideale speeltuin voor degenen die willen fietsen en wandelen. Veel paden ontdekken magische plekken met adembenemende uitzichten. In de omgeving zijn vele andere activiteiten mogelijk, zoals nordic walking, skaten, strandvolleybal, klimmen of raften. Om onvergetelijke momenten te beleven, kunnen vakantiegangers ervoor kiezen om een prachtige koetstocht in liefde, een ballonvaart of paragliding voor de dappersten te maken. Tijdens hun verblijf op Camping Grüntensee kunnen kinderen genieten van het gebruik van een buitenspeeltuin en speciale amusementsprogramma's.

Campings in de buurt

Populairste steden