Een merk easyvoyage

Camping Lackenhauser

Lackenhauser Beieren - neureichenau visuel 1/5
Lackenhauser Beieren - neureichenau visuel 2/5
Lackenhauser Beieren - neureichenau visuel 3/5
Lackenhauser Beieren - neureichenau visuel 4/5
Lackenhauser Beieren - neureichenau visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lackenhauser op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 18 ha


Know-All-About-Camping

De 4-sterren camping Lackenhauser is een luxe familiecamping in de prachtige Beierse regio van Duitsland, met een adembenemende natuurlijke omgeving. Welzijn zal op het rendez-vous zijn als een sauna aanwezig is op de site.

Familiecamping in Beieren met verwarmd binnenzwembad

Tijdens een wintervakantie in de Beierse bergen is niets meer ontspannend dan kunnen zwemmen in een verwarmde en ontspannen omgeving. Camping Lackenhauser biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van een verwarmd binnenzwembad. Deze laatste is ideaal om een dagje schoonheid op een skipiste te eindigen. Het hele jaar door nodigt dit zwembad u uit om te genieten van bevoorrecht baden in een uitzonderlijke bergachtige omgeving in Beieren. Op zonnige dagen biedt Camping Lackenhauser vakantiegangers ook de mogelijkheid om te genieten van een prachtig buitenzwembad. Onder de zomerzon in combinatie met het milde Beierse klimaat, kunnen zwemmers een aangename tijd doorbrengen met familie of vrienden. De kinderen hebben hun eigen ondiepe zwembad en liefhebbers van ontspanning zullen genieten van loungen in het groen rondom de plaats.

Gastronomische kampeervakanties in Beieren

Om optimaal te genieten van uw verblijf in de Beierse bergen, niets beter dan genieten van een kwaliteitsvolle gastronomie. Camping Lackenhauser heeft een eigen restaurant met terras dat u uitnodigt om te genieten van typisch Beierse gerechten in een warme sfeer. Veel recepten van ravioli, vlees en braadstukken worden aangeboden om een robuuste en traditionele keuken te bieden die specifiek is voor deze prachtige Duitse regio van Beieren.

Familie avontuurlijke reis in Beieren

Tijdens hun verblijf op Camping Lackenhauser kunnen vakantiegangers hun kinderen toevertrouwen aan professionals die verantwoordelijk zijn voor het aanbieden van een uitgebreid amusementsprogramma met als thema Indianen, ridders of piraten. Tijdens deze programma's kunnen kinderen hun eigen kostuums en wapens maken om vaardigheden, geduld en concentratie te leren. Kinderen zullen leren hoe ze vuur kunnen maken, deeg kneden en deelnemen aan vele spellen in de natuur.

Campings in de buurt

Populairste steden