Een merk easyvoyage

Camping Nürnberg

Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 1/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 2/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 3/4
Nürnberg Beieren - Neurenberg visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Nürnberg op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Nürnberg ligt in de Duitse regio Beieren, dicht bij het centrum van de historische stad Neurenberg.

Kampeervakanties in Neurenberg

Camping Nürnberg ligt in Neurenberg, vakantiegangers krijgen de gelegenheid om te ontdekken dat deze grote moderne stad zijn middeleeuwse erfgoed heeft behouden. Erfgoedliefhebbers kunnen door de 950-jarige geschiedenis van deze stad reizen met zijn meesterlijke architectuur. Neurenberg is veel meer dan alleen een stad. Het is een prachtige mix van middeleeuws decor en de voorzieningen van een grote moderne stad. Wandelaars kunnen genieten van grote voetgangersgebieden waar veel pubs en brouwerijen zijn. De historische oude stad met zijn keizerlijk kasteel zal de bezoekers fascineren die ook de huizen zullen waarderen die doordrenkt zijn van geschiedenis, de grote religieuze gebouwen evenals de verschillende ambachtelijke workshops.

Tijdens hun ontdekking van Neurenberg kunnen vakantiegangers niet minder dan 30 kunstmusea bezoeken, deelnemen aan educatieve rondleidingen of de metro van Neurenberg binnengaan. In de winter is niets romantischer dan het wandelen van de kerstmarkt van Neurenberg met zijn peperkoek en glühweingeuren.

Huur een stacaravan in de natuur in Beieren

Wil je natuur en comfort? Camping Nürnberg biedt vakantiegangers prachtige stacaravans te huur in het hart van een groen bos. Deze stacaravans van 24 m2 hebben een woonkamer met een bank en televisie, twee ruime slaapkamers, een badkamer, toilet, een volledig uitgeruste keuken en een overdekt terras met tuinmeubelen. Zodat het verblijf in de zomer zo aangenaam mogelijk is, heeft elke stacaravan een airconditioningsysteem.

Familie natuurkamperen in Neurenberg

Camping Nürnberg heeft een speeltuin voor kinderen, zodat elk gezinslid kan genieten van een aangenaam verblijf. De laatste zal kunnen profiteren van speelse apparatuur gerangschikt in een groen en schaduwrijk kader.

Populairste steden