Een merk easyvoyage

Camping Pilsensee

Pilsensee Beieren - Seefeld visuel 1/3
Pilsensee Beieren - Seefeld visuel 2/3
Pilsensee Beieren - Seefeld visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pilsensee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 10 ha


Know-All-About-Camping

Camping Pilsensee ligt aan het gelijknamige meer in Beieren en is ideaal om te ontspannen dankzij de bevoorrechte omgeving. Met veel buitenactiviteiten kunt u actieve vakanties doorbrengen.

Camping aan het meer in de buurt van München

Camping Pilsensee is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die willen genieten van een campingvakantie aan het meer in Beieren. Deze camping ligt in het zuidwesten van München, op een toplocatie aan de Pilsensee. Een prachtig strand met gazon nodigt uit om te genieten van de milde Beierse zon, terwijl het zoete water van het meer garant staat voor verkwikkende baden. Terwijl u geniet van het meer en het strand, kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig uitzicht op de bossen en de Alpen op de achtergrond. Het meer is gemakkelijk bereikbaar dankzij een ondiepe ingang die perfect is voor kinderen en ouderen. In de zomer kunnen kinderen zich vermaken op het zwemeiland in het meer en het hele gezin kan genieten van de aanwezigheid van een restaurant met een openluchtbar. Een speelplaats voor kinderen is ook beschikbaar, evenals een tafeltennistafel en een zeilclub. Om verder van het meer te genieten, zullen vakantiegangers die dat wensen de mogelijkheid hebben om boten, kano's, kajaks en opstaande peddels te huren. De omgeving van het meer is bevorderlijk voor prachtige wandelingen of fietstochten.

Verhuur van stacaravans aan het meer in Duitsland

De vakantiegangers kunnen zich thuis voelen in een bevoorrechte omgeving aan het meer op Camping Pilsensee. Het stelt voor om uitstekende stacaravans te huren, luxueus en volledig uitgerust met keuken, badkamer en groot terras. De stacaravans zijn verwarmd, ze zullen ook perfect zijn voor een comfortabel verblijf in de winter.

Populairste steden