Camping Barrou : De gids 8 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Barrou : De gids - 2 campings à comparer

Les Rioms Groot-Centrum - Barrou visuel 1/2
Les Rioms Groot-Centrum - Barrou visuel 2/2
Les Rioms Groot-Centrum - Barrou visuel 1/2
Les Rioms Groot-Centrum - Barrou visuel 2/2

Toegang rivier Zwembad VACAF Wifi

In de regio Centre-Val de Loire, in het departement Indre-et-Loire, nodigt de tweesterrencamping Les Rioms u uit in Barrou, tussen Tours en Poitiers, op ongeveer 10 km van het kuuroord La Roche Posay, op zijn bebost land gelegen aan de oevers van de rivier de Creuse en twee stappen van een vijver, beide geschikt om te vissen. Op deze ontspannende camping met directe toegang tot de rivier, kunt u verblijven in stacaravans - waarvan er één is aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit - volledig uitgerust, ontworpen voor 4 tot 6 vakantiegangers en met overdekt of open terras met tuinmeubelen. Tenten, campers en caravans kunnen ook plaatsvinden op afgebakende plaatsen, in de schaduw of halfschaduw, met elektrische aansluiting via een supplement. Merk op dat de camping speciale tarieven biedt voor spa-gasten. Voor plezier en ontspanning kunt u genieten van een verwarmd buitenzwembad met een solarium en een peuterbad voor peuters, een speeltuin voor de allerkleinsten, een bowlingbaan, een speeltuin en een speeltuin. Er is ook een tafeltennistafel en een ATV-verhuurservice. Tijdens het hoogseizoen van twee maanden kunt u ook deelnemen aan toernooien georganiseerd door de camping in een vriendelijke sfeer. De rivier die direct toegankelijk is, is ook een must, vooral voor sportvissers en liefhebbers van kanotochten. Wat eten betreft, kunt u brood en gebak direct op de camping bestellen. NB: de camping accepteert een goede VACAF! Vanaf deze familiecamping in de buurt bezaaid met beroemde kastelen, neem je kinderen een bezoek aan de dierentuin van Beauval (8 km), ontdek de fauna en flora van de vijvers van Brenne (15 km) en breng een dag met familie door of met vrienden op de beroemde Futuroscope (40 km)!

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Barrou

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Barrou

clique
La Roche Posay Vacances Poitou-Charentes - La Roche-Posay visuel 1/4
La Roche Posay Vacances Poitou-Charentes - La Roche-Posay visuel 2/4
La Roche Posay Vacances Poitou-Charentes - La Roche-Posay visuel 3/4
La Roche Posay Vacances Poitou-Charentes - La Roche-Posay visuel 4/4
La Roche-Posay

-

Poitou-Charentes
La Roche Posay Vacances Poitou-Charentes - La Roche-Posay visuel 1/4
La Roche Posay Vacances Poitou-Charentes - La Roche-Posay visuel 2/4
La Roche Posay Vacances Poitou-Charentes - La Roche-Posay visuel 3/4
La Roche Posay Vacances Poitou-Charentes - La Roche-Posay visuel 4/4

Toegang rivier Zwembad Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

De belangrijkste troef van de camping Airotel La Roche Posay is de spa. Inderdaad, deze ruimte gewijd aan welzijn is een bubbel ontworpen om de spanningen weg te nemen die zijn opgebouwd tijdens een zintuiglijke reis. Gasten kunnen genieten van een ruimte genaamd Carré des Sources, met een hamam, een zoetwaterjacuzzi op het terras, een Finse sauna, een zwembad met tegenstroomzwemmen en waterplatforms. massages. De spa van de camping La Roche Posay biedt vakantiegangers een echt gevoel van welzijn en regenereert hun huid met de voordelen van thermaal water. Het grote waterpark van camping La Roche Posay nodigt vakantiegangers van alle leeftijden uit om hele dagen plezier door te brengen. In een buitenzwembad kunt u zwemmen en afkoelen, terwijl het verwarmde binnenzwembad ideaal is om te ontspannen. Met het buitenzwembad is een waterglijbaan met drie tracks die kinderen zullen verrukken. Gedurende deze tijd zullen ouders genieten van de balneo-hoek met banketten om ontspannen momenten door te brengen. Peuters hebben hun eigen peuterbad met leuke spelletjes, hut, miniglijbaan en champignonsproeiers. Sommigen zullen ook genieten van het natuurlijke water van de rivier de Creuse. De rivier ligt in weelderig groen en herbergt eenden, herten en bevers. Op het water kunnen vakantiegangers kanovaren, kajakken of staand peddelen. Vissende liefhebbers zullen worden gewonnen door de directe toegang tot de rivier aangeboden door de camping La Roche Posay. Sportliefhebbers kunnen voetbal, volleybal, basketbal en tafeltennis spelen. Side animaties, de dagen zullen goed worden gevuld dankzij de sportieve activiteiten, sessies van aquagym en allerlei toernooien. 'S Avonds worden er themamaaltijden en mini-disco voor kinderen georganiseerd. Ze kunnen ook hun dag doorbrengen bij de clubkinderen en genieten van een leuk programma.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Barrou

Camping des Bords de Claise Groot-Centrum - Preuilly-sur-Claise visuel 1/3
Camping des Bords de Claise Groot-Centrum - Preuilly-sur-Claise visuel 2/3
Camping des Bords de Claise Groot-Centrum - Preuilly-sur-Claise visuel 3/3
Preuilly-sur-Claise

-

Groot-Centrum
Camping des Bords de Claise Groot-Centrum - Preuilly-sur-Claise visuel 1/3
Camping des Bords de Claise Groot-Centrum - Preuilly-sur-Claise visuel 2/3
Camping des Bords de Claise Groot-Centrum - Preuilly-sur-Claise visuel 3/3

Toegang rivier Zwembad Wifi Jacuzzi

In de regio Centre-Val de Loire, in het departement Indre-et-Loire, verwelkomt de 3-sterrencamping Bords de Claise u in Preuilly-sur-Claise in de groene omgeving van 1 hectare aan de rand van een plattegrond water en Claise River, landelijke plekken die liefhebbers van vissen en het platteland zeker zullen bekoren. Op deze rustige en economische gemeentecamping kunt u verblijven in volledig uitgeruste stacaravans, geschikt voor maximaal 5 personen en uitgerust met een terras met tuinmeubelen. Uw caravans, campers en tenten kunnen investeren in schaduwrijke plaatsen, met optionele elektrische aansluiting. Een serviceplaats voor campers is aanwezig op de site. Wat sport en vrije tijd betreft, zult u genieten van het bewaakte openluchtzwembad in de openlucht met een groot verwarmd zwembad, een peuterbad en een jacuzzi, een tafeltennistafel, een mini-golf, een fitnessparcours, een speeltuin voor kinderen en het sportcomplex in de buurt om basketbal, tennis, jeu de boules en vele andere activiteiten te oefenen. Bovendien zullen in het hoogseizoen verschillende activiteiten voor alle leeftijden uw dagen en avonden opvrolijken. Om u te herstellen, vindt u ter plaatse een bar waar u ter plekke wat snacks kunt proeven of in formule kunt meenemen en de diensten van de stad op u wachten op slechts een stap afstand. Geniet vanaf camping Bords de Claise van de geneugten van paardrijden, wandelen of fietsen, bewonder het architecturale erfgoed van dit charmante dorp zoals de Romaanse abdij en ontdek de natuurlijke schatten van Zuid-Touraine!

Zie de camping
Domaine de La Roche Bellin Groot-Centrum - Descartes visuel 1/2
Domaine de La Roche Bellin Groot-Centrum - Descartes visuel 2/2
Descartes

-

Groot-Centrum
Domaine de La Roche Bellin Groot-Centrum - Descartes visuel 1/2
Domaine de La Roche Bellin Groot-Centrum - Descartes visuel 2/2

Insolite

Het veld van La Roche Bellin is een groen park van 6 hectare waarop ongebruikelijke accommodaties voor een verandering van omgeving gegarandeerd zijn. Gelegen tussen de dierentuin van Beauval, de kastelen van de Loire en de Futuroscope, loopt u voorop om de Touraine du Sud te bezoeken. De accommodatie biedt 6 soorten huuraccommodaties in een park met bossen, weiden, boomgaarden, vijvers, beekjes en dieren. De hut op palen is gemaakt voor verblijven op hoogte, u slaapt in een boom tot 4 m hoog in een houten huis. Je zult boven een stroom met een venster op de grond zijn om te observeren. Je verblijft op 4 met een bank, tafel en stoelen, een badkamer en een slaapkamer op de mezzanine. Vegetarische hutten zijn hier en daar gerangschikt. Van ver zie je een grasveld, maar door rond te gaan zul je de ingang helemaal in hout ontdekken. Ze verwelkomen maximaal 4 hobbits, ja zo voel je je. Oosterse liefhebbers zullen de Haldjas-hut oorspronkelijk uit Estland kiezen. Het biedt plaats aan maximaal 5 gasten in een sparrenwereld. U krijgt een eigen Noords bad. Ruime lodgetenten aan de rand van het bos of met uitzicht op de vijver, hebben 2 slaapkamers, een kitchenette en een woon-eetkamer. Uw verblijf ziet eruit als een safari. Voor een Mongoolse reis zijn er yurts. Ze zijn bedekt met stof en bieden plaats aan maximaal 5 personen. De eigen badkamer bevindt zich in de buurt in een trailer. Neem voor een zigeuner familie trailer met deze verhuur voor 4 personen. Het heeft een badkamer met wastafel, douche en toilet. In de omgeving vindt u een restaurant met de mogelijkheid om uw maaltijd te laten bezorgen. De paden zijn bevorderlijk voor prachtige wandelingen en je kunt natuurlijk ter plaatse vissen in "no-kill" -modus. De accommodatie biedt fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Een paar kilometer heb je een watercentrum (5 min), kanovaren, een waterpark, een golfbaan en een avonturenpark.

Zie de camping

Die meistgesuchten Gebiete à Barrou

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Barrou

Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 1/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 2/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 3/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 4/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 5/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 6/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 7/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 8/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 9/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 10/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 11/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 12/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 13/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 14/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 15/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 16/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 17/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 18/18
Ingrandes

-

Poitou-Charentes
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 1/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 2/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 3/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 4/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 5/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 6/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 7/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 8/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 9/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 10/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 11/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 12/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 13/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 14/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 15/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 16/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 17/18
Le Petit Trianon Poitou-Charentes - Ingrandes visuel 18/18

Zwembad Kinderclub Wifi Jacuzzi Insolite Cabane

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Barrou

Campingplatz in weniger als 25 km à Barrou

Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 1/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 2/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 3/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 4/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 5/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 6/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 7/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 8/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 9/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 10/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 11/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 12/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 13/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 14/14
La Chapelle-Blanche-Saint-Martin

-

Groot-Centrum
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 1/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 2/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 3/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 4/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 5/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 6/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 7/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 8/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 9/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 10/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 11/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 12/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 13/14
Domaine de la Grangée Groot-Centrum - La Chapelle-Blanche-Saint-Martin visuel 14/14

Toegang meer Restaurant Insolite

Zie de camping
Village Club La Bussière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 1/4
Village Club La Bussière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 2/4
Village Club La Bussière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 3/4
Village Club La Bussière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 4/4
La Bussière

-

Poitou-Charentes
Village Club La Bussière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 1/4
Village Club La Bussière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 2/4
Village Club La Bussière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 3/4
Village Club La Bussière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 4/4

Zwembad Kinderclub Wifi Wellnessruimte

Gelegen in het hart van de Marais Poitevin, nodigt de Village Club La Bussière uit voor een onvergetelijk gezinsverblijf. Vakantiedorp met zwembad in Loiret In de Village Club La Bussière kunnen vakantiegangers zeer aangename momenten doorbrengen dankzij het verwarmde binnenzwembad dat tot hun beschikking staat. Het feit dat dit ideale temperatuurzwembad overdekt is, stelt vakantiegangers in staat naar believen te genieten, ongeacht het weer. Op zonnige dagen is het heel aangenaam om van de zon te genieten, omdat het zwembad te ontdekken is. Rond het zwembad zijn ligbedden en parasols beschikbaar en laten liefhebbers van nietsdoen zich in alle rust koesteren. Ontspannende vakantie in Loiret In de Village Club La Buissière belooft de vakantie te ontspannen. Vakantiegangers zullen inderdaad de kans krijgen om te genieten van de aanwezigheid van een ruimte die is toegewijd aan welzijn. De hamam die beschikbaar is voor vakantiegangers nodigt u uit om te ontspannen en gifstoffen en andere onzuiverheden te verwijderen voor een fantastische huid. Een keer per week wordt een massageservice aangeboden voor het plezier van vakantiegangers. Ontdek de Loiret Tijdens hun verblijf in de Village Club La Bussière krijgen vakantiegangers de gelegenheid om vele plaatsen te ontdekken die u niet mag missen. Natuurliefhebbers kunnen dieren ontdekken op de Crocodile Planet of Civaux of de Vallei der Apen in Romagna. Het regionale natuurpark van Brenne is een vogelreservaat dat kinderwagens zal verrukken. Als gezin zal het erg leuk zijn om de Futuroscope te bezoeken. Liefhebbers van oude stenen kunnen een tour maken naar Angles-sur-l'Anglin, dat is gerangschikt onder de mooiste dorpen van Frankrijk en waar het mogelijk is om een prehistorisch erfgoed te ontdekken. De middeleeuwse stad Chauvigny nodigt u uit om te genieten van prachtige vogelshows.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 26 km à Barrou

Camping De Cremault Poitou-Charentes - Bonneuil-Matours visuel 1/1
Bonneuil-Matours

-

Poitou-Charentes
Camping De Cremault Poitou-Charentes - Bonneuil-Matours visuel 1/1

Toegang rivier Animaties

Zie de camping
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 1/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 2/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 3/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 4/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 5/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 6/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 7/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 8/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 9/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 10/10
La Bussière

-

Poitou-Charentes
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 1/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 2/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 3/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 4/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 5/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 6/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 7/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 8/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 9/10
Village Vacances La Bertholière Poitou-Charentes - La Bussière visuel 10/10

Toegang rivier Animaties

Dit dorp ligt op 1,5 km van het dorp, aan de oevers van een rivier met uitzicht op de Gartempe-vallei. Het bestaat uit 50 woningen verspreid over een 17e-eeuws herenhuis. Ze hebben allemaal een ingerichte kitchenette en een terras met tuinmeubilair. In de zomer worden animaties voorgesteld voor jong en oud, zodat u een onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen. Uw vakantie in La Bussière is ideaal om te genieten van een landelijke sfeer maar ook een wandeling naar de Futuroscope op minder dan een uur

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 29 km à Barrou

Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 1/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 2/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 3/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 4/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 5/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 6/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 7/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 8/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 9/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 10/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 11/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 12/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 13/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 14/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 15/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 16/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 17/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 18/18
Saint-Cyr

-

Poitou-Charentes
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 1/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 2/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 3/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 4/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 5/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 6/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 7/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 8/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 9/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 10/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 11/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 12/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 13/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 14/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 15/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 16/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 17/18
Lac de St-Cyr Poitou-Charentes - Saint-Cyr visuel 18/18

Toegang meer Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant Animaties Insolite

Zie de camping
clique

U vindt hier 2 campings in Barrou en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Barrou geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Groot-Centrum, ontdekt de campings in de omgeving van Barrou, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Barrou ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Barrou.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Barrou op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.






- 2 3-sterren campings,


- 1 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Barrou, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Barrou in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Barrou te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Barrou of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Barrou is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Barrou : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Barrou, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Groot-Centrum.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Barrou gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Barrou de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Barrou, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Barrou:

Camping Les Rioms
1 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Barrou

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Barrou wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Groot-Centrum, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Barrou. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Groot-Centrum die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Barrou.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Barrou voor uw gezinsvakantie en Groot-Centrum!