Domaine de La Roche Bellin

Domaine de La Roche Bellin Groot-Centrum - Descartes visuel 1/2
Domaine de La Roche Bellin Groot-Centrum - Descartes visuel 2/2

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine de La Roche Bellin op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Het veld van La Roche Bellin is een groen park van 6 hectare waarop ongebruikelijke accommodaties voor een verandering van omgeving gegarandeerd zijn. Gelegen tussen de dierentuin van Beauval, de kastelen van de Loire en de Futuroscope, loopt u voorop om de Touraine du Sud te bezoeken.

De accommodatie biedt 6 soorten huuraccommodaties in een park met bossen, weiden, boomgaarden, vijvers, beekjes en dieren.

De hut op palen is gemaakt voor verblijven op hoogte, u slaapt in een boom tot 4 m hoog in een houten huis. Je zult boven een stroom met een venster op de grond zijn om te observeren. Je verblijft op 4 met een bank, tafel en stoelen, een badkamer en een slaapkamer op de mezzanine. Vegetarische hutten zijn hier en daar gerangschikt. Van ver zie je een grasveld, maar door rond te gaan zul je de ingang helemaal in hout ontdekken. Ze verwelkomen maximaal 4 hobbits, ja zo voel je je. Oosterse liefhebbers zullen de Haldjas-hut oorspronkelijk uit Estland kiezen. Het biedt plaats aan maximaal 5 gasten in een sparrenwereld. U krijgt een eigen Noords bad. Ruime lodgetenten aan de rand van het bos of met uitzicht op de vijver, hebben 2 slaapkamers, een kitchenette en een woon-eetkamer. Uw verblijf ziet eruit als een safari. Voor een Mongoolse reis zijn er yurts. Ze zijn bedekt met stof en bieden plaats aan maximaal 5 personen. De eigen badkamer bevindt zich in de buurt in een trailer. Neem voor een zigeuner familie trailer met deze verhuur voor 4 personen. Het heeft een badkamer met wastafel, douche en toilet.

In de omgeving vindt u een restaurant met de mogelijkheid om uw maaltijd te laten bezorgen. De paden zijn bevorderlijk voor prachtige wandelingen en je kunt natuurlijk ter plaatse vissen in "no-kill" -modus. De accommodatie biedt fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Een paar kilometer heb je een watercentrum (5 min), kanovaren, een waterpark, een golfbaan en een avonturenpark.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden