Een merk easyvoyage

Camping Cabanes des Châteaux

Cabanes des Châteaux Groot-Centrum - Valloire-sur-Cisse visuel 1/2
Cabanes des Châteaux Groot-Centrum - Valloire-sur-Cisse visuel 2/2

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cabanes des Châteaux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De hutten van het kasteel zijn een ongewoon etablissement voor een ongewone vakantie. In het bos, het gebied van de Rossignolerie, een paar meter van de Loire, vindt u prachtige huizen om een rustig verblijf door te brengen in gemeenschap met de natuur in het hart van de regio van beroemde kastelen.

Vergeet de traditionele camping, hier bieden de eigenaren aan om houten huizen te huur te midden van bomen. Hutten en huisjes met verschillende reeksen zijn beschikbaar.

De hutten zijn verdeeld in 2 categorieën. Er zijn podcabines voor 2 personen met bedden en elektriciteit. De toiletten bevinden zich een paar meter in een huisje met douche, toilet en een keuken. Er zijn ook familiecabines die plaats bieden aan maximaal 4 personen met een eigen badkamer, airconditioning, radiatoren, koelkast, waterkoker ...

De chalets zijn gemaakt voor 2 personen. U vindt er een kitchenette, een mezzanineslaapkamer met balkon, een tv, een sauna, een badkamer, een terras ...

Niveauservices u kunt uw ontbijt bestellen dat deels biologisch en zelfgemaakt is. Er zijn ook trays met lokale producten voor uw aankomst (om stroomopwaarts te bestellen). Je hebt alleen je dekbedden en handdoeken om te voorspellen.

Het pand is gesloten muren en gesloten waarvan de sleutel aan u zal worden gegeven, een veilig verblijf wacht op u of de kinderen zullen gratis en beschermd zijn. Hangmatten en badminton sets zijn beschikbaar om buiten van het groen te genieten.

Als je hier verblijft, ben je dicht bij alle beroemde kastelen van de Loire en win je gemakkelijk: Chambord, Chenonceau, Cheverny, Chaumont, Blois, Amboise. U bevindt zich op 7 km van de prachtige tuinen van Chaumont-sur-Loire en op 2 stappen van de fietspaden van de vallei. Speels zwembad, strand of ballonvlucht worden in de omgeving gedaan.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden