Een merk easyvoyage

Domaine de Seillac

Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 1/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 2/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 3/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 4/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 5/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 6/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 7/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 8/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 9/10
Domaine de Seillac Groot-Centrum - Seillac visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine de Seillac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 09/04

  • Sluitingsdatum: 29/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 24 ha


Know-All-About-Camping

Le Domaine de Seillac, gelegen in het hart van de Loire-vallei, verwelkomt zijn vakantiegangers in een authentieke omgeving uit de 18e eeuw, er zijn tal van activiteiten en culturele uitstapjes die het hele gezin zullen verrukken. Vakantiegangers die het kasteelleven willen ervaren, zullen meer dan tevreden zijn met hun verblijf op het Domaine de Seillac en het 24 hectare grote terrein. Liefhebbers van culturele en historische bezienswaardigheden kunnen de beroemde kastelen van de Loire ontdekken en zo teruggaan in de tijd om zich bij de wedergeboorte te bevinden. Ter plaatse kunnen de vakantiegangers verblijven in een van de 30 volledig nieuwe en uitgeruste houten huisjes die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen met halfpension of volpension. Het zal ook mogelijk zijn om te kiezen voor een verblijf in een van de kamers van het kasteel, om jezelf nog meer onder te dompelen in de tijd van het verblijf in het Franse historische erfgoed.

Domaine de Seillac heeft een verwarmd buitenzwembad, voor het plezier van de vakantiegangers die goede momenten van zwemmen kunnen doorbrengen in een ontspannen omgeving. Een solarium begeleidt het zwembad en heeft ligstoelen waardoor de amateurs van nietsdoen in alle rust kunnen ontspannen. Een peuterbad is beschikbaar voor kleine kinderen. Visliefhebbers kunnen aan de rand van de vijver zitten en genieten van de rustige omgeving. Op de camping hebben sportliefhebbers toegang tot een multisportveld, een tennisbaan en fietsverhuur. Een kamer met televisie is aanwezig evenals een bibliotheek. Vakantiegangers kunnen een geweldig familie-uitje maken in de Beauval Zoo, die tot de 15 mooiste dierentuin ter wereld behoort en meer dan 5700 exemplaren in zijn behuizing heeft.

Tijdens schoolvakanties biedt het campingteam kinderen leuke activiteiten, met ontdekkingsprogramma's in de regio. Spelletjes van tracks, wandelingen en andere activiteiten zullen hun worden voorgesteld. De kinderclub is opgesplitst in twee categorieën: een voor 3 tot 5 jaar en de andere voor 6 tot 11 jaar.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden