Camping Club Arcachon

Club Arcachon Aquitaine - Arcachon visuel 1/5
Club Arcachon Aquitaine - Arcachon visuel 2/5
Club Arcachon Aquitaine - Arcachon visuel 3/5
Club Arcachon Aquitaine - Arcachon visuel 4/5
Club Arcachon Aquitaine - Arcachon visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Noordzee ( 7.5 km ),

    Baai van Arcachon ( 12.6 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Club Arcachon op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque

Know-All-About-Camping

Als u uw volgende vakantie in Arcachon wilt doorbrengen op een luxe en familiecamping, zie dan camping Club Arcachon 4 *. Deze camping met 4 sterren ligt op 1 km van de stad Arcachon en ook op een kleine kilometer van de stranden. Het biedt u een ideale locatie om de Dune du Pyla en het Bassin d'Arcachon te ontdekken met zijn nautische en leuke activiteiten.

Op camping 4 * Club Arcachon geniet u van een compleet waterpark. Het waterpark van de camping bestaat uit een groot verwarmd zwembad van 18 x 8 m, twee peuterbaden, een waterglijbaan van 23 meter, een rivier tegen de stroom in en een bubbelbad.

Huiskant, camping biedt u de mogelijkheid om prachtige houten caravans met 4 plaatsen te huren. Meer traditioneel: bungalows en stacaravans comfortabel. De stacaravans bieden 1 tot 3 slaapkamers en een buitenterras met tuinmeubelen en parasol. De Prestige-modellen met 2 slaapkamers hebben een overdekt terras.
U kunt ook komen om uw tent op te zetten of om uw caravan op de plaatsen van de camping te installeren. Staanplaatsen voor campers zijn ook beschikbaar en uitgerust met elektrische terminals en ledigingszones.

Op uw 4-sterren Camping Club Arcachon kunt u mountainbikes huren, genieten van wifi en speeltuinen, jeu de boules en volleybal.
En om te herstellen heeft u toegang tot het restaurant met terras en bar - café of kunt u winkelen in de kleine supermarkt.

Campings in de buurt

Populairste steden