une marque easyvoyage

Camping Routes du Monde ATC-La Hume

Routes du Monde ATC-La Hume Aquitaine - Gujan-Mestras visuel 1/3
Routes du Monde ATC-La Hume Aquitaine - Gujan-Mestras visuel 2/3
Routes du Monde ATC-La Hume Aquitaine - Gujan-Mestras visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de La Hume ( 4.1 km ),

    Plage de la baignade du Teich ( 4.1 km ),

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Noordzee ( 11.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Routes du Monde ATC-La Hume op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/06

  • Sluitingsdatum: 07/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 82

  • 24

  • : 2 ha


Camping Routes World ATC-La Hume ligt tegenover een zandstrand in het Bassin d'Arcachon. Gelegen in Gujan Mestras, een stad van Aquitaine bekend om zijn oesters, nodigt deze tweesterren familiecamping u uit voor een verblijf in een rustige en ontspannen omgeving.

Kamperen voeten in het water in het bekken van Arcachon

ATC-La Hume Camping Routes World ligt op twee stappen van het strand en zal kampeerders verrukken die een verfrissend verblijf in het bekken van Arcachon willen doorbrengen. Jong en oud zullen overwonnen worden door de locatie van hun keuze op deze tweesterrencamping, waar ze een groot aantal activiteiten kunnen beleven. Een groot zandstrand is beschikbaar voor vakantiegangers die kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben. Verfrissende zwem- en bruiningssessies zijn op het rendez-vous! Zodat iedereen zo rustig mogelijk van het water kan genieten, wordt het zwemmen bewaakt. Vanaf het strand zullen vakantiegangers met veel plezier genieten van een adembenemend uitzicht op het Bassin d'Arcachon, terwijl de meest sportieve gasten kunnen genieten van catamaran, surfen of windsurfen.

Kampeervakanties in het bekken van Arcachon

Stranden, wandelingen, nautische activiteiten, gastronomische ontdekkingen, vakantiegangers die verblijven op Camping Routes World ATC-La Hume zullen geen activiteiten missen. Gelegen in de jachthaven van Gujan Mestras, zal het de ideale plek zijn voor familie-uitjes. Liefhebbers van mooie wandelingen kunnen het kustpad volgen dat langs de camping loopt en uitnodigt om de wilde natuur en schilderachtige landschappen te ontdekken. Direct vanaf de kampeerroutes van de wereld ATC-La Hume, is het mogelijk om lid te worden van de Duin van Pilat, de vuurtoren van Cap Ferret, de haven van Teste of het ornithologische park van Teich.

Glamping verblijf in de buurt van Arcachon

Naast de comfortabele lodges biedt Camping Routes World ATC-La Hume vakantiegangers ook de mogelijkheid om prachtige glamping-tenten te huren. Deze uitgeruste Canadese tenten beschikken over een kitchenette, twee slaapkamers en een overdekt terras.

Campings in de buurt

Populairste steden