Camping Maurice Paloque

Camping Maurice Paloque Aquitaine - Gujan-Mestras visuel 1/4
Camping Maurice Paloque Aquitaine - Gujan-Mestras visuel 2/4
Camping Maurice Paloque Aquitaine - Gujan-Mestras visuel 3/4
Camping Maurice Paloque Aquitaine - Gujan-Mestras visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Noordzee ( 11.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Maurice Paloque op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Wilt u familievakanties doorbrengen in het Bassin d'Arcachon? Camping Maurice Paloque is de ideale plek! De bevoorrechte locatie zal vakantiegangers verrukken, evenals de kwaliteitsservices. Sportvelden zijn beschikbaar voor vakantiegangers, evenals een waterpark en een speeltuin. Er worden ook gezinsvriendelijke amusementsprogramma's georganiseerd. Degenen die een comfortabel verblijf willen doorbrengen, kunnen een bungalow huren in het Bassin d'Arcachon op de camping Maurice Paloque.

Camping met zwembad in het Bassin d'Arcachon

Tijdens hun verblijf op Camping Maurice Paloque kunnen vakantiegangers naar believen genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, zowel op de camping als kinderen en volwassenen zullen de aanwezigheid van een ruimte gewijd aan waterplezier waarderen. Een groot en mooi verwarmd zwembad is beschikbaar, waardoor vakantiegangers op elk moment van de dag kunnen zwemmen, zelfs op de koelste uren. De ideale temperatuur van dit zwembad zal zowel zwemliefhebbers als liefhebbers van ontspanning verrukken die gewoon van het water willen genieten. Voor peuters is een peuterbad beschikbaar en kunnen ze veilig als een gek gek spelen. Rondom de zwembaden zijn ligstoelen opgesteld en kunnen liefhebbers van ontspanning in rust nietsdoen beoefenen.

Kamperen in de buurt van het Bassin d'Arcachon

Door te verblijven op Camping Maurice Paloque, zullen vakantiegangers de bevoorrechte locatie van deze laatste waarderen. Zwemliefhebbers krijgen inderdaad de kans om de mooiste stranden van het Bassin d'Arcachon te bereiken, op slechts 1 km afstand. Deze nabijheid van het strand biedt veel mogelijkheden voor activiteiten, zowel op het gebied van wandelen, watersporten als zwemmen. Degenen die het willen, kunnen zelfs duiken.

Onmogelijk om uw vakantie door te brengen in de baai van Arcachon zonder van de gelegenheid gebruik te maken om de uitzonderlijke Dune du Pyla te ontdekken. Het is ook mogelijk om de Banc d'Arguin Cap Ferret, de kapel van de zeelieden, het vogeleiland en andere bezienswaardigheden te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden