Een merk easyvoyage

Camping de Contrexéville

2 beoordelingen 2/5

Camping de Contrexéville Lotharingen - Contrexéville visuel 1/4
Camping de Contrexéville Lotharingen - Contrexéville visuel 2/4
Camping de Contrexéville Lotharingen - Contrexéville visuel 3/4
Camping de Contrexéville Lotharingen - Contrexéville visuel 4/4

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Contrexéville op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Bedankt voor je vriendelijkheid"

le Zon. 29 Okt. 2017

De camping Camping de Contrexéville is gelegen in. . Onze stacaravan was erg goed (maar frico te klein) .. Het zwembad of het waterpark was ... Het huis op de camping was zeer gastvrij. behulpzaam Het entertainment was ... De kinderclub was ...

"Een grote teleurstelling"

Par ded le Vri. 2 Aug. 2013

Deze camping is een abortus !!! Ik had een reservering op internet, met betaling en geïncasseerd. Ze belden me de dag voordat we om 19:45 uur vertrokken om ons te laten weten dat hij hun internetaccount niet had bijgewerkt en dat de camping eigenlijk vol was op deze datum! Dat zij ons daarom zullen terugbetalen, maar dat hij ons niet kan ontvangen. Zelfs een excuus !! Bewijs op weg naar het vinden van een andere camping op het laatste moment. Ik bedank ze zo voor mijn kinderen, die een plezier hadden om op vakantie te gaan en aan wie het anoniem was geweest de dag voordat we meer vertrokken .... c onmenselijk !!! Dus ik houd mijn woorden maar ik denk niet minder ....

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
  • Aantal Staanplaatsen: 80

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

In de regio Grand Est, in het departement Vogezen, zal de 3-sterren camping Contrexéville en zijn landgoed van 2 hectare, gelegen aan de rand van het bos, op 500 meter van de thermale baden van de stad en op 2 km van het Lac de la Folie, bijzonder verrukken curisten en sportvissers.


Op deze bloeiende camping goede ontspanning, kunt u verblijven in stacaravans voor 1 tot 4 personen, uitgerust voor uw comfort, inclusief in het bijzonder televisie, terras met tuinmeubelen en parkeren voor de accommodatie . U kunt uw tenten, caravans en campers ook installeren op afgebakende plaatsen, in de schaduw of zonnig, met toegang tot water en elektriciteit. Merk op dat de camping een serviceplaats voor campers heeft en gasten voordelige arrangementen biedt.


Ter plaatse heeft u toegang tot een speeltuin voor het grootste geluk van uw kinderen en tot een gemeenschappelijke ruimte met televisie, waar regelmatig aperitieven in een vriendelijke sfeer worden georganiseerd.

Aan de restaurantkant vindt u 's ochtends vers brood en gebak, de hele dag drankjes en ijs en maaltijden om ter plaatse te eten of om mee te nemen in de verschillende partnerrestaurants van de camping. U kunt ook alle benodigde aankopen doen voor uw verblijf in het nabijgelegen winkelcentrum.

Goed om te weten: gratis WiFi, spa beschikbaar op de camping en honden worden gratis geaccepteerd!


Geniet vanaf deze lommerrijke en groene camping van de thermale baden voor momenten van totale ontspanning, investeer het stadspark of het omliggende bos om groen te vullen of win het Lac de la Folie om u bijvoorbeeld een kleine wandeling op de waterfiets!

Campings in de buurt

Populairste steden