Een merk easyvoyage

Camping Les Hierottes

Les Hierottes Lotharingen - Zij-sous-Montfort visuel 1/1

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Hierottes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 35

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping Les Hériottes is gelegen in de Vogezen 3 km ten noorden van Vittel en 4 km van Contrexéville. Je leeft in een rustige en groene omgeving aan de rand van een groot bos en aan de rand van twee vijvers en een beekje. De sfeer is vriendelijk en familie om door te brengen in een ontspannen verblijf.

Het etablissement heeft 35 afgebakende locaties omgeven door groen, dus we zijn verre van massatoerisme. U kunt verbinding maken met elektriciteit. Een toiletgebouw bestaat uit douches, wastafels, serviesbakken en linnengoed met warm water naar believen.

Ter plaatse stellen de eigenaars voor om uw post indien nodig te ontvangen. Er wordt elke dag een aanbetaling van brood en gebak verzorgd. Er is ook een bar met ijs, frisdranken en zuivelproducten.

De vijvers staan open voor vissen, maar pas op, we houden van dieren en de "No kill" is verplicht, honden zijn toegestaan mits ze aangelijnd zijn.

Een paar kilometer om je heen krijg je toegang tot verschillende activiteiten. Voor het welzijn kunt u naar het thermale park en de thermale baden van Vittel. Voor leuke activiteiten ga je naar het Casino en de renbaan. Atleten zullen het golf van de Hermitage en meerdere wandelingen waarderen. Ten slotte zullen cultuurliefhebbers naar het congrescentrum of het culturele gebied Alhambra gaan. Epinal en zijn beroemde afbeeldingen zijn 45 km lang en u komt tevoorschijn in de Vogezen-cultuur.

Campings in de buurt

Populairste steden