Een merk easyvoyage

Camping de Jollère

Camping de Jollère Auvergne - Perpezat visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vulcania ( 20.1 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Jollère op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/06

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 25

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

In de regio Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Puy-de-Dôme, verwelkomt de 2-sterren camping Jollère u in Perpezat in een groene omgeving in de bergachtige omgeving, in het hart van het natuurpark van de vulkanen van de Auvergne, genietend van vanuit een onontkoombaar gezichtspunt op het massief van Sancy en Banne d'Ordanche.


Op het terrein van deze camping, omringd door meren en rivieren, kunt u verblijven in stacaravans van 4 tot 5 plaatsen met overdekt terras met tuinmeubelen of in caravans, chalets of caravans standaard voor 2 of 4 tot 5 vakantiegangers , met een luifel en zonder toiletten. U kunt ook uw eigen caravans, campers en tenten installeren op ruime en halfschaduwrijke plaatsen, met of zonder elektrische aansluiting.



Ter plaatse zijn de sleutelwoorden kalm en ontspanning! Om uw verblijf te verbeteren, biedt de camping een petanquebaan, een speeltuin voor kinderen, een tafeltennistafel, een tv-ruimte en een grote gemeenschappelijke ruimte. De directe omgeving is bevorderlijk voor verschillende natuuractiviteiten: vissen, wandelen, mountainbiken, etc. Voor meer stadsmomenten, de levendige kuuroorden van Mont-Dore en Bourboule liggen op slechts 10 minuten rijden van uw vakantieplaats.

Ten slotte, aan de voedselkant, kunt u genieten van de regelmatige doorgang van de bakker op dezelfde camping en de verschillende winkels en diensten van de omliggende gemeenten (Laqueuille op 5 km, Rochefort op 6 km).


Vanaf deze kleine camping op 900 meter boven de zeespiegel, mag u de beroemde vulkaan Lemptegy niet missen, genieten van de geneugten van zwemmen in de natuur op 2 km afstand en een dag doorbrengen met familie of met vrienden in Vulcania, het beroemde themapark en animaties van Saint-Ours-les-Roches gewijd aan de ontdekking van vulkanen!

Campings in de buurt

Populairste steden