Een merk easyvoyage

Camping Les Clarines

3 beoordelingen 1/5

Les Clarines Auvergne - La Bourboule visuel 1/3
Les Clarines Auvergne - La Bourboule visuel 2/3
Les Clarines Auvergne - La Bourboule visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Clarines op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 2.3


  • Waar voor je geld:2.7
  • Accommodatie :3.3
  • Faciliteiten2.7
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"Teleurgesteld !!!!!!"

le Zat. 21 Sep. 2019

Slechte ontvangst, niet leuk. Niemand vergezelt de vakantieganger naar de mobhilome, men moet voor zichzelf zorgen. Zwembad onbeheerd (geen badmeester om te bewaken en te redden). Zwembad te diep en geen zwembad voorzien voor kinderen, zo gevaarlijk. Slechte kwaliteit van mobhiloma. Stand van zaken op de dag van vertrek ongepast omdat we de verhuur schoon hebben gemaakt. Taken die al aanwezig waren toen we aankwamen omdat we de aangegeven apparaten tijdens het verblijf niet hebben gebruikt !!! We waren gedwongen om de 55e schoonmaakkosten te betalen terwijl we voor vertrek vertrokken. Geen entertainment of feestjes voor volwassenen, ouders en kinderen, niets ... Gewoon een pizzawagen die eenmaal per week rijdt. Teleurgesteld door deze camping, raden we het helemaal niet aan.

"ontvluchten !!!!!!!!!!!!!"

Par riviera56 le Don. 31 Juli 2014

Camping Les Clarines ligt op 1 km van de spa! daarom onmogelijk om er 's ochtends te voet te komen met een jong kind. Het terrein is glooiend, gevaarlijke limiet. Het zwembad leek onverwarmd en vaak gesloten omdat de manager niet de tijd had om het soms schoon te maken. Hij moest het water filteren en vroeg dat we geen zonnebrandcrème op zetten !! Moeilijk te horen wanneer je uit een huidkanker komt !! Het ging soms slechts om 14 uur open, terwijl de tijd op de aangegeven tijd werd geopend (11 uur) De manager en een van zijn zoon zijn erg koud en hebben geen gevoel van welkom! (in tegenstelling tot het meisje en haar man) Ze staan zichzelf ongepaste opmerkingen toe. We durven niets te zeggen omdat ze de aanbetaling hebben en deze niet uitstellen totdat we vertrekken zonder de inventaris van stacaravans te kunnen bijwonen! Zeer twijfelachtige praktijk !! De animaties bestonden niet. Zelfs de ballonnen zijn "huur" (!!!) Dat heb ik nog nooit gezien! kort om te vermijden als we kampeervriendelijk en levendig houden, geschikt voor kinderen, ideaal voor wandelaars zonder kinderen met tent.

"een zogenaamde drie-sterren camping"

Par jojo du 65 le Maa. 19 Aug. 2013

Camping Les Clarines ligt in Bourboule, een stad in de buurt van Mont Dore en met veel campings. We hebben de duurste camping in de omgeving genomen, dus 'the clarines' omdat het een zwembad heeft. Helaas wordt het nooit gecontroleerd ... dus wees voorzichtig als je kinderen hebt ... Plus (of minder), vertrouw niet op activiteiten omdat er geen is. Voor games moet je weten dat de camping erg klein is en slechts een paar pingpongtafels heeft die vervormd zijn door de zon, twee oude mandenmand en een klein volleybalnet met een hangende ... weet ook dat deze camping eigenaren heeft van stacaravans die hun eigendom in de zomer retapent ... geluid van karcher en geur van verf bij de afspraak ... De eigenaar van de camping was niet erg vriendelijk toen we hem hadden is een deel van het probleem ... Deze is niet erg nuttig wanneer u een verzoek hebt, zijn vrouw aan de andere kant is leuk ... Anders is de camping vrij rustig, maar het gras wordt niet regelmatig gemaaid, het is vervelend omdat vochtige regio 's avonds en' s morgens ... Weet ook dat de toegang tot de camping verboden is voor auto's na 23.00 uur en de auto dan zal parkeren op toezicht zonder toezicht ... Eindelijk meer licht na 23.00 uur de totale zwarte, vervelend wanneer we willen naar het toilet ... Dus nogal teleurgesteld, n We hebben ook na een paar dagen van camping veranderd ... Conclusie: om te voorkomen!

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 21/12

  • Sluitingsdatum: 29/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 187

  • Locations-number-locatif 30

  • Surface-camping : 3 ha

Campings in de buurt

Populairste steden